też nie rozumiem jakie to ma znaczenie.. kurcze to że dziewczyna miała wcześniej partnerów , z którymi uprawiała sex, nie znaczy że będzie zdradzać... hmm to zależy przede wszystkim od tego jaki ktoś jest... czy jest nie wierny, czy ma skłonności do zdrady, a nie to z iloma facetami wcześniej spała... nie zgadzam się z tym.
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 559 dni temu Posty: 5408 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-10-11, 15:54
Bzdura...tak samo mozna sobie pomyslec w druga strone. Ta co miala do tej pory jednego bedzie chciala sprobowac z innym bo np. ciekawosc czy chec porowanania ...kto ma zdradzic to zdradzi
dokładnie sie z Tobą Madziu zgodze...są dziewczyny które mają swoich mężczyzn, ale tylko się z nim kochały i nie jeden raz napewno myślały jakby to było z kimś innym, nie powiem że tak sama nie myślałam... takie myśli czasem są..
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
no tak madzia u mnie też na myślach się kończy.. nie zdradziłabym mojego seksulanego misiaka
Dziewuszki ja mam DOKłADNIE TO SAMO!!!!! Też mam chłopaka z którym jestem 5 lat jest moim pierwszym facetem i bardzo go kocham! Cieszę się że piszecie że macie to samo! Często myślę o sexie z innym a nawet barzo często? Chcę być z nim ale to jest silniejsze odemnie prędzej czy pózniej pękne!!
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 325 dni temu Posty: 78 Skąd: Warszawa
Profil: Wzrost: 172
Włosy: brunetka
Stan: wolna jak nigdy ;)
Wysłany: 2008-01-06, 18:08
Ja tez przezylam swoj pierwszy raz z obecnym Kotkiem, i jest mi z nim bardzo dobrze, czekalam na kogos takiego jak on. Pewnie kiedys pomysle sobie ze ciekawie byloby zobaczyc jak jest z kims innym, bo przeciez w tym momencie nie mam zadnego porownania. Ale tak bardzo go kocham, wiem, ze nie pekne, jest mi dobrze tak jak jest
Informacje: Dołączyła 316 dni temu Posty: 9 Skąd: wielkopolska
Profil: Imię: larraa;P
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-01-11, 23:46
wiecie co dziewczyny...?
wydaje mi sie, ze to, czy kobieta bedzie zdradzac faceta, czy nie, zalezy nie od tego ilu miala wczesniej partnerow, ale od tego jaka jest.. moze od temperamentu albo charakteru.. ?
ludzie sa rozni i na sile nie zmienią tego jacy sa. wiec jak kobieta ma sklonnosci do zdrady to i tak to zrobi, choc by sobie miala obiecywac, wmawiac i przyrzekac.
tak mi sie wydaje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum