ja swój pierwszy raz miałam z innym Partnerem niz obecny.........ale w ogóle tego niepamiętam:) Z moim pierwszym przezyłam swój pierwszy raz i nic więcej nawet nie wiem czy tak do konca mnie rozdziewiczył........bo jak z obecnym było pierwszy raz to czułam ze to pierwszy raz:)dlatego tez uwazam ze miałam jednego partnera:) a moj obecny............. oj miał przede mną kogoś...nawet nie chce wiedziec ile, wiem o jednej, mojej kumpeli a to najbardziej boli no ale cóz nie cofnie czasu
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 446 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-09-11, 18:47
sylfiaaa napisał/a:
wiem o jednej, mojej kumpeli a to najbardziej boli no ale cóz nie cofnie czasu
NO cóż tak to bywa. Ja sie kiedys spotykałam z Pawła kolegą ( jak jeszcze nie byłam z P. oczywiscie ) niestety przestali się kumplować ale to dluższa historia, teraz w sumie to nawet ze sobą zamienili by pare zdań gdyby mieli okazję, ale wczesniej ....
Moj Marcin byl pierwszym facetem ,a ja dla niego pierwsza,nie wiem czy to dobrze czy mam sie z czergo cieszyc bo czasem sie tego boje,ze bedzie ciekawy jak jest z inna,albo ja jak jest z innym,ale mam nadzieje ze nigdy tak sie nie stanie bo chcialabym zeby do konca byl pierwszy i ostatni a ja dla niego rowniez pierwsza i ostatnia
Ostatnio zmieniony przez justka 2007-09-12, 10:07, w całości zmieniany 1 raz
jest dobrze i bardzo zawsze cieszylam sie z tego ze bylismy dla siebie jedyni,ale obawe mam moze nie teraz ale w moich myslach przeszywaja sie mysli ze moze odbije mu i kiedys za 10 ,20 lat ...modle sie by nie,:)
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 680 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-12, 23:07
shibuyaaa napisał/a:
Wydaje mi sie, ze dziewczyny,ktore mialy wiecej niz jednego partnera są skłonniejsze do zdrady.. co o tym myslicie?
a ja myślę, że to kompletnie nie ma związku. Po prostu albo się jest zdolnym do zdrady albo nie... i nie widzę tu zależności od ilości partnerów a na podstawie czego tak wnioskujesz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum