przed M. był jeden, ale nie ma co równać. seks był szybki, krótki, bez gry wstępnej. bleeee...
czasem (ale bardzo czasem ) nachodzi taka ciekawość jakby to było z kimś innym...ale to chyba naturalne. wiem, że nie spróbuję, ale troszkę żałuję, że z poprzednimi byłam taka cnotka trochę ale czasu się nie zawróci, z M. seks jest rewelacyjny i wystarcza mi w 100%
Informacje: Dołączyła 474 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-06, 18:55
My dla siebie też byliśmy pierwsi i nie żałuję tego. Może miałam kiedyś takie przebłyski, że co by było, gdyby... ale nigdy nie chciałam wprowadzać tego w życie. To, że jestem tą jego pierwszą zawsze było i jest dla mnie bardzo ważne. To, że on jest mój pierwszy również. Bardzo pragnę, by był pierwszy i ostatni
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 473 dni temu Posty: 411 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: Stanowczo za mało ;)
Włosy: brąz
Stan: panna.. jeszcze ;)
Wysłany: 2007-08-10, 12:50
A moj Skarb jest drugim moim, z którym owych przyjemnosci próbowałam . Jedno jest pewne.. gdybym nie kochała i nie była pewna czy druga strona kocha nie zrobiłabym tego .
Ja jeste zdania i zawsze chciala by przezyc pierwszy raz z mezczyzna swojego zycia , z ktorym chce byc juz na zawsze i z nikim innym. Spotkalma go i nie zamierzam przewac tak cudownych chwil z kim innym procz mego dziubka o.. !
_________________ "To prawdziwa ulga mieć kogoś, przed kim można otowrzyć własne serce, kogo możesz uczynić współuczestnikiem swoich intymności,komu możesz powierzyć swoje tajemnice."
ja przed moim damianem miałam chłopaka z którym byłam dośc długo i był to poważny związek.. z nim straciłam dziewictwo.. ... Damian jest drugim chlopakiem z którym sie kocham, i nie żałuje że już wcześniej ktos był.
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
ja przed moim damianem miałam chłopaka z którym byłam dośc długo i był to poważny związek.. z nim straciłam dziewictwo.. ... Damian jest drugim chlopakiem z którym sie kocham, i nie żałuje że już wcześniej ktos był.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 726 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-07, 14:12
dziewczyny, tym razem tylko upomnienie.... unikajcie postów typu "Ja również" , "ja mam tak samo", gdyż takie wypowiedzi nic nie wnoszą do tematu, brak w nich jakichkolwiek własnych przemyśleń - jeśli chcecie napisać takie coś, to już lepiej nie pisać nic.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 672 dni temu Posty: 2420 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-09-09, 08:06
teraz nie wykluczam ze cos wiecej zdarzy sie z osoba z ktora ewentualnie bym zaczela byc. narazie nie mam potrzeby budowania nowego zwiazku, ale wiem, ze predzej czy pozniej ktos pojawi sie na horyzoncie i na pewno nie bede zalowala ze wczesniej z kims innym spalam. byla milosc- byl sex, proste- wymazac sie tego nie da.
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum