Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Tylko jeden partner seksualny
Autor Wiadomość
blondynka 

Informacje:
Dołączyła 116 dni temu

Profil:
Włosy: Blond
Stan: Panna
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-08-18, 18:56   

No ja właśnie z Marcinem przeżyłam swój pierwszy raz i on ze mną też.
Nie ciągnie mnie do jakiegoś faceta nawet na jednorazowy sex,ponieważ kocham swojego faceta,dobrze mi z nim w łóżku,więc po co mam myśleć jak będzie z innym?
Kiedyś nawet jego trzej 'świetni' kumple w żartach(nie ma to jak niektórych żarty)powiedzieli jak mu się nie nudzi jedna kobieta,a on na to do nich,że jestem jedyną i tak pozostanie na zawsze.Zrobiło mi się miło nie powiem,ale od tamtej pory zaczęłam się zastanawiać czy Marcin mając np.40lat nie będzie chciał wiedzieć jak to jest z inną.Póki co to nie pozostanie wyjaśnione,ale z drugiej strony wydaje mi się,że jeśli kobieta ma doświadczonego partnera to mówi się,że się wyszalał,ale może po pewnym czasie mając np.te 40lat mimo że się wcześniej wyszalał może mieć ten kryzys.
Według mnie w pewnym stopniu każdej pannie wcześniej czy później przyjdzie taka myśl.
Na razie nie zaprzątam sobie tak za bardzo tym głowy:) :!:

REKLAMA

niki 

Informacje:
Dołączyła 669 dni temu

Profil:
Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-08-19, 21:59   

ja zaczęłam sobie tym zaprzątać głowę. czy nic nie straciłam sypiając tylko z Michałem. po pewnym incydencie w naszym życiu, doszłam do wniosku, że jestem jakąś frajerką, że uprawiałam tylko seks z osobą wyjątkową dla mnie, którą kochałam. teraz podchodze chyba do tego bardziej fizycznie i przestałam wierzyć w ta otoczkę. no i nie mam pewności, czy kiedyś nie odezwie się i we mnie ciekawość spróbowania z kimś innym

malutka-iwona 
...ciągle czekam...

Informacje:
Dołączyła 92 dni temu

Profil:
Imię: Iwona
Wzrost: 154
Włosy: farbowane:-)
Stan: żonka
Partner: Damian

Wysłany: 2008-08-20, 06:17   

Ciekawość napewno pozostanie, bo seks z innnym partnerem jest zawsze inny. Jeżeli związek jest udany, to seks jest jego cudownym dodatkiem i chyba nie ma znaczenia, czy jest to pierwszy, czy np.trzeci.

Princessa 

Informacje:
Dołączyła 266 dni temu

Profil:
Imię: Karolina
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-08-20, 10:27   

U mnie jest tak że Marek jest 2 facetem z ktorym uprawialam seks. On miał wiele kochanek przedemną ( ma 28 lat i to normalne, jakby był prawiczkiem w tym wieku to gorzej....) Uwazam ze wyszalal sie pod tym wzgledem i nie bedzie skłonny do zdrady.
Włosi uważają ze facet zanim sie ożeni powinien mieć 7 kochanek... cos w tym jest moim zdaniem...ale oczywiscie nie ma reguły:) :mrgreen:

Mirabelka__22 

Informacje:
Dołączyła 209 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-20, 11:30   

Nie wyobrazam sobie bycie z facetem ktory mialby juz wczesniej jakas partnerke seksualna.. Staromodna jestem? Moze <bezradny> Nie uwazam za nic nienormalnego faceta ktory ma 26lat i jest prawiczkiem, wrecz przeciwnie...

krowka17 
Koniczynka

Informacje:
Dołączyła 129 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-08-20, 11:31   

Mirabelka__22, wiez mi ze ja tez bym nie potrafila ;) moj D mial tylko mnie i zadna inna dlatego jest mi z tym dobrze ;)

Mirabelka__22 

Informacje:
Dołączyła 209 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-20, 11:33   

krowka17, im bede starsza tym trudniej znalezc takiego faceta, no ale i tak sie zdarzaja..
Moj obecny facet nigdy wczesniej nawet nie mial dziewczyny, a jak sie poznalismy mial 22lata. Ale nie dlatego ze nie mogl, nie chcial byc z byle jaka. I chyba czekal na mnie :mrgreen:

krowka17 
Koniczynka

Informacje:
Dołączyła 129 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-08-20, 11:36   

to sie ciesze bardzo ze masz takiego faceta ;)

Mirabelka__22 

Informacje:
Dołączyła 209 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-08-20, 11:51   

Ja tez:)
<bigkiss>

malutka-iwona 
...ciągle czekam...

Informacje:
Dołączyła 92 dni temu

Profil:
Imię: Iwona
Wzrost: 154
Włosy: farbowane:-)
Stan: żonka
Partner: Damian

Wysłany: 2008-08-21, 08:56   

My mieliśmy kiedyś innych partnerów, ale teraz jesteśmy razem i to co było kiedyś nie ma znaczenia. Kochamy się i należymy tylko do siebie.

krople deszczu 

Informacje:
Dołączyła 208 dni temu

Profil:
Wzrost: średni na jeża
Partner: Daniel
Wysłany: 2008-08-21, 18:33   

Pierwszym moim partnerem był i jest nadal mój chłopak...powiem wam że miałam szanse spać z innymi ,ale tylko jkoś z nim nie miałam obaw i czułam się naprawdę kochana.I jest tak dalej mimo że wiem z kim spał i ile miał dziewuch :)

Kamila 
Kama

Informacje:
Dołączyła 92 dni temu

Profil:
Imię: Kamila
Wzrost: 171cm
Włosy: czarny
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-22, 05:20   

moj facet nie jest moim pierwszym w lozku ani ja jego,jestem chyba jego siodma partnerka seksualna i ciesze sie z tego powdu bo uwazam ze facet musi sprobowac z kilkoma kobietami gdyz mniej go bedzie pozniej ciekawic jak to jest z inna i nie bedzie az tak ciagnac do zdrady.Owszem mile to jest jak jestes dla faceta ta pierwsza,bo dla mojego bylego tez bylam ale mialam czesto wtedy mysli ze kiedys bedzie chcial sprobowac jak to jest z inna,wkoncu facet to facet i nawet najbardziej swiety mysli w glebi duszy o seksie z inna lub wieloma.

PdM 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-08-22, 07:26   

Kamila napisał/a:
facet to facet i nawet najbardziej swiety mysli w glebi duszy o seksie z inna lub wieloma.

zawsze mnie takie txt rozkładają na łopatki... a co byłaś kiedyś facetem że wiesz co mu siedzi w głębi duszy? albo raczej paroma facetami bo do jednego wora pewnie wszystkich wrzucasz, litości. :)

kashira 

Informacje:
Dołączyła 155 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Włosy: brąz
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-08-22, 07:41   

Kamila napisał/a:
nawet najbardziej swiety mysli w glebi duszy o seksie z inna lub wieloma

mam nadzieję, że nie ;-)

U mnie jest tak, że Ł. jest dla mnie pierwszym, a ja dla niego nie... Nie zastanawiam się jakby to było z innym i nie boję się, że kiedyś zachce mi się probowac, za to dręczy mnie myśl, że może nie jestem tak dobra jak poprzednie Ł. :-( Nie chce go o nic wypytywac, bo wiem, że to będzie jeszcze bardziej bolało...

Kiedy patrzy się razem w górę, niebo się przybliża...

Kahela 

Informacje:
Dołączyła 229 dni temu

Profil:
Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-08-22, 08:05   

Mój L jest moim pierwszym, ja jego pierwszą nie byłam.
I zawsze się z tego cieszyłam :-P

Nie dlatego, że jeśli się wyszalał, to mnie nie zdradzi...
Uważam, że to czy którakolwiek ze stron zdradzi nie zależy od tego czy się wyszalała, czy nie.

Cieszyłam się, że miał kilka kobiet, bo chciałam, żeby mój pierwszy raz był udany, żeby nie trwał 2 minuty, pomyślałam, że skoro ma doświadczenie, to będzie wiedział, co z moim dziewictwem zrobić :-P
Było fajnie... :oops:

A jeśli chodzi o jego byłe partnerki, to nie raz o tym gadaliśmy, bo byłam ciekawa jak to było, co robili itp.
Nie stanowi to dla mnie problemu, nawet to że jedną z nich znam...
Nie jestem zazdrosna o jego byłe kobiety, bo to są BYŁE i tyle.

Odpowiedz do tematu