jak robiłam na poczatku kiedy tu przybylam na forum było BMI 21.1
a teraz
Twój wksaźnik BMI: 22
Tak trzymaj! Masz prawidłową masę ciała, postaraj się aby tak już zostało. Zdrowo się odżywiaj i gimnastykuj, dbaj o swoje ciało i umysł, nie zapominaj o profilaktycznych wizytach u lekarza.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 272 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-02-09, 15:16
Twój wksaźnik BMI: 23.7
Tak trzymaj! Masz prawidłową masę ciała, postaraj się aby tak już zostało. Zdrowo się odżywiaj i gimnastykuj, dbaj o swoje ciało i umysł, nie zapominaj o profilaktycznych wizytach u lekarza.
No ja szczupła to nie jestem... W sumie to wiem, że można tyle samo ważyć i mieć wysportowane ciało albo sflaczałe
Cwiczenia, ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia:D ściągnełam sobie ostatnio z internetu serię Tamilee Webb "Ja chcę mieć takie..." ale ciężko mi się coś zabrać. A chciałabym jednak schudnąć przed wakacjami, więc mam już coraz mniej czasu
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 267 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-11, 08:35
Twój wksaźnik BMI: 18.4
Uwaga! Masz niedowagę! Powinnaś zasięgnąć porady lekarza i wykonać badania aby sprawdzić czy nie jest ona spowodowana jakąś chorobą. Możesz także udać się do dietetyka, który pomoże Ci ustalić odpowiednią dietę, uzupełniająca niedobory witamin i minerałów.
E tam...........ja taka chuda jestem od urodzenia i po rodzinie mojego taty.
A witamin pochłaniam sporo.
Te tabele to nic wiarygodnego.
Przecież każdy ma inną przemianę materii.
Są tacy jak jak co mają błyskawiczną
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 268 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-11, 09:04
19.5
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 230 dni temu Posty: 1067
Profil: Wzrost: 170
Włosy: brązowe
Stan: przyszła żona
Partner: S.
Wysłany: 2008-02-11, 10:14
18.8
Niestety masz nadwagę! Ogranicz przede wszystkim słodycze i tłuste potrawy, zacznij też uprawiać sport. Możesz zastosować delikatną dietę, najlepiej oczyszczającą. Bądź cierpliwa i konsekwentna a wkrótce Twoje krągłe ciało zmieni się nie do poznania…
23,7
Tak trzymaj! Masz prawidłową masę ciała, postaraj się aby tak już zostało. Zdrowo się odżywiaj i gimnastykuj, dbaj o swoje ciało i umysł, nie zapominaj o profilaktycznych wizytach u lekarza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum