Profil: Imię: Sara
Wzrost: 164
Włosy: Brąz
Stan: Zajęta :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-09-28, 09:34
Twój wksaźnik BMI: 19.3
Tak trzymaj! Masz prawidłową masę ciała, postaraj się aby tak już zostało. Zdrowo się odżywiaj i gimnastykuj, dbaj o swoje ciało i umysł, nie zapominaj o profilaktycznych wizytach u lekarza.
A pitolenie głupot. Generalnie ja nie zwracam uwagi na wagę, a na centymetry. I te wskazują, że w pożądanych miejscach mam za mało [ale tego już nie zmienię ], a w tych niepożądanych zdecydowanie za dużo
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 2923 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-04, 15:40
Twój wksaźnik BMI: 20.3
Tak trzymaj! Masz prawidłową masę ciała, postaraj się aby tak już zostało. Zdrowo się odżywiaj i gimnastykuj, dbaj o swoje ciało i umysł, nie zapominaj o profilaktycznych wizytach u lekarza.
No właśnie ale opon na brzuchu to juz nie uwzgledniaja
Twój wksaźnik BMI: 22.9
Mnie tak wyszło....
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 378 dni temu Posty: 334 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-05, 22:54
Twój wskaźnik BMI: 22.4
[ Dodano: 2007-10-05, 22:55 ]
Oj niedługo mi się utyje:)
Już mam 2kg na plusie
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 363 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-19, 11:03
twoj wskaznik BMI:19,5
Tak Trzymaj!
Masz prawidlowa mase ciala,postaraj sie,aby tak juz zostalo zdrowo sie odzywiaj i gimnastyku,dbaj o swoje cialo i umysl,nie zapominaj o profilaktycznych wizytach u lekarza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum