Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 352 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-07-20, 19:30
Madzia81 napisał/a:
mam dokładnie to samo więcej w biust, mniej w tyłek i uda i byłoby perfect
Kutffa a mi ostatnio wszystko w brzuch idzie Chyba sie starzeje, bo jeszcze do niedawna miałam luuzzik, moglam jesci ile chce a na wadze zawsze 55 kg no i co najwazniejsze wszystko sie tak równiuuutko rozkładało Alee, kochanego ciałka nigdy nie za wiele <podobniez >
Szkoda, ze nie można odchudzić sie tak, żeby to co mam w biuscie zostało a niepotrzebna reszta papa
no właśnie, ja jak zaczynam sie odchudzać, to pierwsze co leci - to cycki
potem brzuszek. zatrzymuje się na udach i pupci i jakoś dalej nie chce drgnąć
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 341 dni temu Posty: 25 Skąd: Słupsk
Profil: Imię: Iza
Wzrost: wysoka:)
Włosy: brunetka
Stan: wolniutka...
Wysłany: 2007-08-02, 00:58
Madzia ja to jak chudnę to oczywiiscie maleja mi piersi. a potem najczesciej brzuszek i uda. Ale ja to zawsze mam problem z bioderkami. bo jak tylko przytyje to własnie tam mi idzie i poprostu nie cierpie tych moich boczków ale jakos trzeba sobie radzic.. a moje BMI to...... okolo 21/ nie jest chyba az tak zle. ale bedzie lepiej
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 340 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-02, 01:24
Mordko, pewnie, że nie jest źle, jest bardzo dobrze, zresztą to zależy też od budowy. Na tej stronie jest napisane o tym BMI powinno się traktowac troszkę z przymrużeniem oka.
Kiedy moje BMI wynosiło 24, to naprawdę nie za ciekawie wyglądałam, miałam nadwagę, więc...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 340 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-02, 01:58
Cytat:
Nimfetko.. napewno nie bylo az tak zle. zawsze moglo by byc gorzej. a zreszta wiecej ciala do kochania
Taaa, ciekawe z kim ,ale pocieszenie miłe, zapamiętam na przyszłość jakby mi się przytyło, dzięki
renia [Usunięty]
Informacje: Wiek: 11
Profil:
Wysłany: 2007-08-09, 20:16
Twój wksaźnik BMI: 23.7
Tak trzymaj! Masz prawidłową masę ciała, postaraj się aby tak już zostało. Zdrowo się odżywiaj i gimnastykuj, dbaj o swoje ciało i umysł, nie zapominaj o profilaktycznych wizytach u lekarza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum