Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 129 dni temu Posty: 384 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: blondi
Stan: panienka
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-08-05, 20:51
Twój wksaźnik BMI: 17.2
Uwaga! Masz niedowagę! Powinnaś zasięgnąć porady lekarza i wykonać badania aby sprawdzić czy nie jest ona spowodowana jakąś chorobą. Możesz także udać się do dietetyka, który pomoże Ci ustalić odpowiednią dietę, uzupełniająca niedobory witamin i minerałów.
Uwaga! Masz niedowagę! Powinnaś zasięgnąć porady lekarza i wykonać badania aby sprawdzić czy nie jest ona spowodowana jakąś chorobą. Możesz także udać się do dietetyka, który pomoże Ci ustalić odpowiednią dietę, uzupełniająca niedobory witamin i minerałów.
cciałam podkreślić tylko że nie czuje się aż taka chuda jak wskazują te kalkulatory wagii
też tak kiedyś miałam..aż do momentu gdzie czułam się taka bardziej cięższa..stanełam na wage a tam 3kg więcej od tej wagi co zawsze przez jakies czas mialam...
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum