Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 372 dni temu Posty: 145
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-13, 12:43
ja mam 20,7
[ Dodano: 2007-07-13, 12:48 ]
przed ciaża 17,7- wtedy czułam sie dużo lepiej. Najgorsze sa boczki!!!!!!!!!!!!!noi brzuch obwisły. W biodrach mam 92cm a w brzuchu niewiele mniej. Jestem uzalezniona od cukru caly dzien moglabym jesc tylko slodkie!!!!!!!!!!!!!Słodze mało plaska łyzeczke ale nadrabiam w slodkich bułkach-co gorsze nie da sie przestac!!!!!!!!!!!!Zle ze mna-wiem.
calineczka, waga przewaznie jest przeklaszywana w genach Matka szczupła to corka też. Ja np.mam wage po matce, ona zawsze była szczupła bez względu na to co jadła i w jakich ilosciach.
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Najlepsze jest to, że ja wcale się nie staram. Jem sporo i niekoniecznie zdrowo. Chętnie bym dorzuciła sobie te kilka kilogramów no ale jakoś się nie udaje.
_________________ "To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadzić."
Niestety masz nadwagę! Ogranicz przede wszystkim słodycze i tłuste potrawy, zacznij też uprawiać sport. Możesz zastosować delikatną dietę, najlepiej oczyszczającą. Bądź cierpliwa i konsekwentna a wkrótce Twoje krągłe ciało zmieni się nie do poznania…
No to fakt cieszyła bym się jakby tak z 5 kilo było mniej
Ale musze przyznać, że faceci oglądają się za mną na ulicy (wyrażają się tak jakbym był "laską" - przyjemne Dobrze, że mój nie wie o tym
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 372 dni temu Posty: 145
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-19, 10:14
dobra napisał/a:
mamusia22 dawno temu rodziłaś? kurde bo ja się właśnie tego cholernie obawiam że po ciąży wagę do góry mi wzrośnie i nie spadnie
u Ciebie zostało?
rodzilam dokladnie 16 miesiecy temu-od tego czasu schudlam jakies 4 kg(naturalnie, nie odchudzalam sie),ale ciezko jest, najwazniejsza rada by w czasie ciazy nie przesadzac z jedzeniem tylko czy sluchac lekarzy czy wlasnej siebie-przeciez rosnacemu w brzuszku dziecku nie odmowisz nic, jak dla mnie warto bylo przytyc bo moj dzidzius jest sliczny i zdrowy
[ Dodano: 2007-07-19, 10:16 ]
Ananas napisał/a:
Dafne, jestes niziutka.Ale mogłabys w sumie z 5-6 kg dowalic
niskie osoby nie zawsze wygladaja dobrze jak maja tu i uwdzie wiecej
[ Dodano: 2007-07-19, 10:21 ]
nie liczy sie waga tylko wiara w siebie, sa faceci co patrza tylko na du..ale sa i ci co im nie przeszkadza pare kg wiecej(nie do przesady,pozniej komplikacje ze zdrowiem),glowa do góry wszystkie jestesmy piekne, a kompleksy same sobie przysparzamy tak my kobiety-nie mezczyzni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum