Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 174 dni temu Posty: 3068 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-11, 19:38
tuptunio napisał/a:
anusek, to ty takie huherko jak ja?
ty to modelka jesteś mi sie to proporcjonalnie rozkłada,mam nawet małe boczki i okrągłą pupe ogólnie jestem bardzo zadowolona z mojego ciała,nic dodac nic ując.kości jeszcze nie mam ach no i od facetów często słysze że jestem zgrabna.ach i najważniejsze lepiej mierzyc sobie poziom tłuszczu niż BMI,bo tkanka mięśniowa waży więcej niż tłuszczowa,i dlatego czasami jest tak że ja mam BMI 17 ale moge z figury przypominac dziewczyne która ma 19.bo ja mięśni to nie mam niestety no i ważna jest też budowa kości.BMI to duże uogólnienie
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 174 dni temu Posty: 3068 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-12, 14:48
madzia88 dokładnie,trudno tu coś wyliczyc i tak każda widzi czy ma za dużo czy za mało,można by pomyślec że ja jakiś szkielecik jestem,a tu nie,no jestem szczupła ale bez przesady,tak jak madzia88 napisała niby 17 i 19 a różnicy nie widac
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 219 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-12, 15:09
anusek napisał/a:
madzia88 dokładnie,trudno tu coś wyliczyc i tak każda widzi czy ma za dużo czy za mało,można by pomyślec że ja jakiś szkielecik jestem,a tu nie,no jestem szczupła ale bez przesady,tak jak madzia88 napisała niby 17 i 19 a różnicy nie widac
nom wlasnie anusku zgadzam sie z Toba wiec ja tak sceptycznie podchodze do BMI kolezanka jest troszke przy sobie a ma BMI niby dobre
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum