Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 408 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-12, 12:21 Tusze do rzęs!!!
Jakie polecacie tusze do rzęs?
Za każdym razem pojawia się u mnie problem przy wyborze tego kosmetyku. Mam krótkie i jasne rzęsy. Miałam już wiele rodzajów tuszy do rzęs i zawsze efekt jest znikomy-tusz ledwo wydłuża. Koleżanka poleciła mi MAX FACTOR 200 calorie i ten sam efekt - nic. Teraz mam MAYBELLINE i to samo. Kiedyś firma BOURJOUS robiła rewelacyjny tusz ale się zepsuł.Wiem że każdy ma inne rzęsy i każdemu co innego odpowiada ale może COŚ POLECICIE:)
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 492 dni temu Posty: 5526 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-12, 13:04
Ja obecnie mam Manhattan - Professional Mascara with Silk - Tusz do rzęs z jedwabiem wcześniej używałam z Rimmela i tez byłam zadowolona. Ogólnie lubię, że tak powiem, rzadkie tusze. Ten z Manhattana ma aż trzy szczoteczki, jedna tradycyjna i dwie różne na końcu tej tradycyjnej ( widoczne na zdjęciu) No dodam jeszcze, ze jestem z niego zadowolona, bo ładnie pokrywa rzęsy i nie skleja, a tymi szczoteczkami, można jeszcze fajnie podkręcić i porozczesywać rzęsy
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 526 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-13, 16:33
madzia88 napisał/a:
Rimmela-volume flash polecam
dokładnie jest fantastyczny, niedawno sobie kupiłam i muszę powiedzieć, że to najlepszy tusz do rzęs jaki dotąd miałam
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 509 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2007-10-13, 20:54
psychophazuś:* napisał/a:
Polecam maseczke z banana
babana rozciapac i na rzesy>? LOL
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 408 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Wysłany: 2007-10-15, 13:01
Szkoda,że nie ma testerów do tuszy do rzęs.Bo człowiek zakupi i potem 6 miesiący się z tym męczy.Tak ja ja teraz z tym moim MEYBELLINE Volum EXPRESS feeee
Dzięki za opinię
Muszę teraz jakiś wybrać
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 427 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-10-15, 14:38
Jak tusz ,to tylko Oriflame - Wonder lash mascara .Ma strasznie fajną szczoteczkę,która dobrze rozdziela rzęsy,gumowa,z jednej strony ma dłuższe włoski,w drugiej krótsze.Jest bardzo wygodna.Dobrze podkręca i wydłuża.
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 409 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-15, 16:03
Kaś napisał/a:
Jak tusz ,to tylko Oriflame - Wonder lash mascara .Ma strasznie fajną szczoteczkę,która dobrze rozdziela rzęsy,gumowa,z jednej strony ma dłuższe włoski,w drugiej krótsze.Jest bardzo wygodna.Dobrze podkręca i wydłuża.
kiedys był taki fajny tusz z oriflame super-tylko zapomniałam jak sie on nazywa i chyba go juz nie ma w katalogu a szkoda
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 537 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-10-15, 16:15
Kaś zamówiłam sobie ten tusz i naprawdę jako jedyny z niewielu mnie w pełni usatysfakconował. Zresztą nie wyobrażam sobie teraz innej szczoteczki jak gumowa.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 404 dni temu Posty: 88 Skąd: warszawa
Profil: Włosy: braz
Stan: zajęta zakochana
Wysłany: 2007-10-15, 17:09
hmm a ja polecam wam Revlon tusz colorstay niedosc ze pogrubia to jeszcze nie osypuje sie z oka to dla mnie bardzo wazne:) ja tez mam cienkie rzesy a ten tusz jest rewelacyjny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum