dzis ide kupic sobie test ciazowy..wrrrrrrr niby nie powinnam w niej byc aleeee zawsze sie denerwuje gdy mi sie okres spóznia czesto tak bywa.Mój facet mówi ze to niemozliwe i ja mu wierze ale jak sie sama nie przekonam..w tym msc było duzo stresu,chorowałam grypsko wiec mam taka nadzieje ze to TO!!!!!!! o mamo jak ja sie boje to by zniszczyło moje dotychczasowe zycie..ale ze mnie samaolubna wygodnisia co?
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 390 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-03, 14:05
sulinka76 napisał/a:
o mamo jak ja sie boje to by zniszczyło moje dotychczasowe zycie..
Dlaczego by zniszczyło?? nie planujesz mieć dzieci?
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
mam juz dwoje synów jeden ma13 lat drugi 11 jest mi dobrze dzeci odchowane,praca etc rozumiesz?
[ Dodano: 2007-11-03, 14:08 ]
a tak poza tym nie chce juz miec wiecej..nie i nie!!! koniec i kropka znów bede siedziec w domu i zyc zyciem dzeci meza on w pracy a ja?
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 390 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-03, 14:09
sulinka76 napisał/a:
rozumiesz?
aaa ja myślałam, że nie masz jeszcze dzieci
W takim razie trzymam kciuki
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
musi byc a jak wszystko bedzoe ok ide na bibe dzis!!!! mam 31 lat facet mój 33 bedziemy szalec tylko zeby potem zas nie było ze sie boje ciazy hihihihihihih
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum