Czy lubicie truskawki? Jak je najbardziej uwilbiacie jeść? Prosto z krzaczka, zmiksowane prosto z lodówki czy może w cieście?
Ja jestem nałogową truskawą... Właśnie skończyłam robić kompoty truskawkowe na zimę i zaraz zabieram się za ciasto truskawowe dla Gumisia
bardzo lubimy na wszystkie możliwe sposoby: najczęściej ze śmietaną i cukrem, koktajle truskawkowe na mleku (dzisiaj mamy w planach), ciasto z truskawkami (na weekend zrobię), na obiad: naleśniki lub ryż z truskawkami, jak chcemy zaszaleć, to z bitą śmietaną
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 367 dni temu Posty: 110 Skąd: Opole
Profil: Imię: Ewa
Wysłany: 2007-06-15, 09:20
Też lubię truskawki, ale nie bardziej niż czereśnie, które wprost uwielbiam podobnie jak winogrona
Najczęściej jem truskawki z cukrem bądź jako koktajl. Bardzo pyszne Ciasta też, ale rzadko.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-15, 15:16
Ja truskawki najczęściej takie z krzaczka, bez cukru, bez śmietany tylko, że szkoda że te truskawki są tak krótko..bo wtedy tata codziennie kupuje dwa wielkie koszyki i każe mi jeść, to po 2 tygodniach już mi tak nie smakują i mam poczucie, że "muszę" je jeść a nie, że "chcę"
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-06-15, 17:20
a jestem na etapie ciaglego jedzenia truskawek ze smietana i cukrem
wczoraj jak mama kupila mi truskawki to zroblam sobie koktalil xD truskawkowo-bananowy
niebo w gebie
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum