Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-04, 19:18
madzia, nie rób mi tego... aaaaa chciałam zjeść monitor
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2008-04-04, 19:22
ja już się nie mogę doczekać
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2008-04-09, 09:11
tak madziu ... rób nam smaka
ja widziałam ostatnio w biedronce, ale nie dość że były drogie to jeszcze jakiś dziwny kolor miały
ja jadlam wczoraj panna-cotte z sosem truskawkowym wygladalo to mniejwiecej tak http://www.epicurien.be/_...nna-cotta-2.jpg a smakowalo o nieeebo lepiej PYCHOTKA musze to w domku przyzadzic zwedzilam przepis
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum