madzia, no sa w sklepie,ale to nie ten smak kupilam ostatni,ale katasrofa.
Jednak ogolnie truskawki UWIELBIAM.sa pycha,ale najlepiej z krzaka takie brudne jeszcze
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-04, 08:48
angik1683 napisał/a:
no jak to bylo wczesniej napisane "nie ma jak to z krzaka" albo z kompotu tez sa nawet smaczne
albo mrożone uwielbiam jeść takie zamrożone
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-04, 15:14
paulcia napisał/a:
zamrożone a nie rozmrożone
zamrożone
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 45 dni temu Posty: 75 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-04, 16:32
smerfetkahh napisał/a:
no sa w sklepie,ale to nie ten smak kupilam ostatni,ale katasrofa.
Fakt. W sklepach truskawki sa sliczne; czerwoniutkie, duze, a w smaku jak plastyk.
Wlasciwie, gdybym nie widziala , co jem, moj zmysl smaku mialby klopoty z wyjasnieniem mi, co to za cholerstwo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum