tata w sezonie kupował i kupował, pomrozili rodzice tego cała masę i porozdzielali między mnie i Anię powiem Wam, że takie truskawki naprawdę świetnie smakują to nie to samo, co mrożone ze sklepu
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 390 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-18, 17:47
Ja uwielbiam jeść mrożone truskawki xD takie prosto z paczki
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 291 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-10-18, 17:52
Ja lubię koktail z po prostu zwykłych zmiksowanych truskawek.Bez mleka,czy jogurtu.Mrrr.Można trochę cukru dodać i ja niestety zwykle dodaję .
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 275 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2007-10-18, 22:31
Chyba nie ma osób, które nie lubią truskawek.
U mnie zapasy są w zamrażarce i to spore, tak ostatnio myslałam, żeby zrobić makaron z truskawkami i śmietaną.
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Wysłany: 2007-10-18, 23:23
martula napisał/a:
tak ostatnio myslałam, żeby zrobić makaron z truskawkami i śmietaną.
Ale mi robisz smaka
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2007-10-21, 19:02
Ja miałam kilka lat pod rząd w ogródku truskawki... pamiętam, że jednego lata tak się ich najadłam, że... później nie mogłam na nie przez jakiś czas patrzeć
Informacje: Dołączyła 154 dni temu Posty: 350 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-04-03, 21:38
madzia napisał/a:
ja tam zawsze bym mogla
ja też uwielbiam truskawki:D nie wspominając o tym że mogłabym je jeść bez opamiętania:D ale nie ma to jak truskawki letnie, a nie takie napompowane powietrzem
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum