Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 332 dni temu Posty: 387 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: Stanowczo za mało ;)
Włosy: brąz
Stan: panna.. jeszcze ;)
Wysłany: 2007-08-12, 00:58
Mnie sie czasem zdarza ale nie wiem czy to jakis szczegolny powod do chwalenia sie;). Jedne babki takie fantazje maja a drugie nie.. poprostu. O gustach sie nie decyduje
Wzrost: 175
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-08-12, 16:40
takie zabawy w moim przypadku pozostają jedynie w swerze fantazji,a co to zawsze można nie chciałabym jakiejś trzeciej osoby w moim łóżku, standardowa dwójeczka jak najbardziej mi wystarczy. Z Łukaszem nigdy nie rozmawialiśmy na ten temat, ale wydaje ni sie, że również nie miałby ochoty na tego rodzaju eksperymenty.
Informacje: Dołączyła 150 dni temu Posty: 347 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-03-10, 22:38
u mnie nie ma na to nawet szans;p jakbym zobaczyła inną pannę jak sie mi do faceta dobiera to najpierw by chyba faktycznie ktoś musiał zginąć a potem z wielkim trzaskiem drzwi wyszłabym i nie wróciła może ostro ale nie wyobrażam sobie dzielić się moim Skarbem
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Pofantazjowac mozna, ale zeby wprowadzic w zycie takie nowosci, to nie nie.. nie ma szans hihi Moj Mis jest tylko moj i nie bede sie nim z nikim dzielic, ojj nie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum