Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 559 dni temu Posty: 5408 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-09-30, 15:35
Aleksandra123 napisał/a:
Nigdy was nie kręcił poprotu SEX. Żadne uczucia , sam klasyczny SEX bez uczuć
jesli o mnie chodzi to jestem w stalym zwiazku z facetem, z ktorym przezylam "pierwszy raz" przed tym w ogole o sexie nie myslalam, w ogole nie mialam pojecia co i jak bo i mlodziutka jeszcze bylam
Niestety ale nie mam porownania i nie wiem jak to jest byc wolna kobieta ale miec za soba juz niejeden stosunek. Wtedy moze by mnie interesowal
Aleksandra123 napisał/a:
sam klasyczny SEX bez uczuć
Aleksandra123 napisał/a:
na studjach spróbowałam sex-u grupowego , i było super rżnięcie , osobiście polecam
ale to jak to sie odbylo? kilku mezczyzn ci wtedy "wkladalo"?
czy co, wyjasnij bo nie rozumie
Madzia81, no no
Wysłany: 2008-10-02, 14:30
co tu wyjaśniać , mieszkałyśmy we trzy w wymajmowanym mieszkanku , i od słowa do słowa sostanowiłyśmy spróbować.Zaprosiłyśmy naszych facetów, i skończyło sie w jednym łóżku, wszyscy razem.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 66 dni temu Posty: 884 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Wysłany: 2008-10-04, 09:36
Ja z moim facetem nigdy bym nie poszłą w trójkąt, ale za to ie wiem jak by było gdybym była singielką i z kimś nieznajomym... nie wiem, ale wtedy chyba bym spróbowałą, trochę mnie podnieca taka myśl...Ale tylko z nieznajomymi i jak bym byla sama
Witam,
Hm ma pytanie czy wy takze spotkaliscie sie z takowa propozycja?
Mój facet zaproponował mi ostatnio, żebysmy znaleźli jakiegoś faceta (pare) i żebysmy sie zabawiali facetem, a sex z parą oczywiscie wymiana partnerów (zabezpieczony sex). Jednak jest mi to nie w smak...
Mój W* nie proponowal i myślę ze nie zaproponuje bo wie ze ja igdy bym sie nie zgodzila.
Wogole mnie to nie kreci a wrecz przeciwnie:/ Jesli nie podoba Ci sie ten pomysl to porozmawiaj z nim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum