Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 58 dni temu Posty: 19
Profil: Imię: Aleksandra
Wysłany: 2008-09-30, 13:15
Kobitki, kobitki moim skromny zdaniem, to wy nie jesteście wyzwolone, siedzicie na tym forum i cały czas o tym, że nie, bo coś tam. A tu przecież chodzi o zwykły sex, przyjemność. Nigdy was nie kręcił poprotu SEX. Żadne uczucia , sam klasyczny SEX bez uczuć , jak to niektórzy mówią dobre rżnięcie. Bo o to przecież chodzi w trójkątach a nie o miłość i uczucia.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 66 dni temu Posty: 923 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-09-30, 13:21
Aleksandra123 mówisz o kobietach wyzwolonych... Dla mnie kobieta wyzwolona kojarzy mi się z Frytką u Cejrowskiego...
Ja nie chcę samego seksu, liczy się dla mnie uczucie, bliskość, a nie tylko zwierzęcy instynkt. Dla mnie seks mógłby nie istnieć, uważam go za dodatek i nie wyobrażam sobie, bym mogła robić to bez miłości. Seks dla mnie jest specyficzną formą bliskości między ludźmi, a nie tylko przyjemnością.
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 58 dni temu Posty: 19
Profil: Imię: Aleksandra
Wysłany: 2008-09-30, 13:25
PASUJE _ KONIEC _ DOŚĆ_ zostańcie w domu i żyjcie w monogamii, każdy lubi co innego , ja jak już pisłam na studjach spróbowałam sex-u grupowego , i było super rżnięcie , osobiście polecam
po co próbować czegoś co cie nie kręci ?? wyluzuj troche ...
dobrze go znam
nietolerancji i znieczulenia raj
to jest ten kraj to jest ten kraj
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 217 dni temu Posty: 1041 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Ania
Włosy: mow mi ruda
Wysłany: 2008-09-30, 14:11
Aleksandra123, ok ty patrzysz na to jak na rzniecie ale dla niektorych sex wiaze sie z uczuciami a nie tylko z wsciekloscia macicy...Bardzo sie cieszymy ze probowalas seksu grupowego i ze taka "wyzwolona" jestes...Ale kazdy ma prawo do swoich pogladow i swojego zdania a tym bardziej do wyrazania go wiec staraj sie nie wciskac innym nic na sile...
[ Dodano: 2008-09-30, 14:12 ]
Aleksandra123 napisał/a:
Nie, Jedno pytanko do was dziewczyny : KTÓRA Z WAS PRÓBOWAŁA TAKIEJ ZABAWY?
aaaa odnosnie tego to nie lubie sie dzielic swoim mieskiem
no dobra. przyznam się. kiedyś przytrafiło mi się coś a'la trójkąt w łóżku. 2 kobiety (kuzynka i ja) i On. wakacyjna przygoda. bez zobowiązań. bez uczuć. po dość dużej ilości alkoholu. nikt z nas nie był w stałym związku. ale to było tak, że obydwie zajmowałyśmy się Nim, On nami, ale my ze sobą nie figlowałyśmy. całkiem przyjemne doświadczenie następnego dnia pojechałyśmy do domu i już z Nim się nie widziałyśmy.
i przyznam się, że gdzieś tam siedzi we mnie ciekawość jakby to było teraz...ale wiem też, że nie pozwoliłabym, aby Misiek dotykał inną kobietę. może mógłby być biernym obserwatorem. ale to takie marzenie, którego raczej nie zrealizuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum