Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 141 dni temu Posty: 926 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Ania
Włosy: mow mi ruda
Wysłany: 2008-06-09, 14:36
Ale zdanie na temat tego kto by sie odwazyl a kto nie ale nie o tym co sie wtedy czuje szczegolnie jezeli sie tego nie przezylo...to jest dziwne dla mnie...a temat jak najbardziej ok
nie umiałabym pójść do łóżka z osobą której nie kocham
all
jeśli kocham swojego faceta i nagle miałby pojawić się ten drugi to.. tu miłość z tam fascynacja
e-e jak dla mnie odpada
Wysłany: 2008-06-09, 17:27
No tak ale tu chodzi o to ze jezeli dwoje ludzi sie na to decyduje to nie znaczy ze sie nie kochaja...kazdy jest inny i ma inne granice tolerancji....trojkat nie wyklucza milosci
bliskość, uczucie przede wszystkim... intymność
czyli rezerwuje seks, ciało tylko dla niego
Wysłany: 2008-06-09, 17:31
Ale niektore pary kochaja sie bardzo mocno ba nawet sa malzenstwem i nagle dochodza do wniosku ze wcale ten trojkat nie jest taki straszny i ze chca sprobowac...to znaczy ze przestali sie kochac?Ich milosc wygasla bo chca trojkat??
hm ja to zgodziła bym sie na trójkat ale bedac np w zwiazku takim tymczasowym no i oczywiescie wolałabym 2 kolesi ale niekoniecznie;)ale nie wyobrazam sobie zeby moj stały partner zabawiał sie z inna laska na moich oczach i w nosie mam wtedy czy mnie kocha czy nie ...ludzie to nie zwierzęta a sex nie podstawowy budulec związku
no niby tak , ale ja bym sie nie zgodziła nie wiem juz taka jestem moze w takim nie zobowiawiązujacym związku tak ale jak by była do szlaenstwa zakochana i wogóle to nie;/
Wysłany: 2008-06-09, 18:57
cerrata, z czasem wszystko sie zmienia i nie mozesz byc pewna tego ze za pare lat twoje zasady sie nie zmienia bo nie wiesz jak zycie sie potoczy...nikt nie wie....
no to jakbym ci mówiła, żebyś nie mówiła nigdy bo może kiedyś będziesz chciała spróbować ze zwierzętami..
ja mówię nie i koniec
nie interesuje mnie to, nie podoba mi się to, wręcz mnie to obrzydza bo bym się czuła jak na jakiejś zbiorowej orgii. . . to nie tylko zasady
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum