Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 251 dni temu Posty: 85
Profil:
Wysłany: 2008-02-08, 20:24 trendy wiosna 2008
chodze po sklepach mam na cos nowego na poprawę humorku wiosennego. pozatym jak nie wydam wolnych środków na ciuchy to stracęna pierdoły i jedzenie hehe słodycze itp...
ale do tematu... jakie sa trendy na wiosnę? szukałam w necie to tam tylko jakies super mega drogie kolekcje coco itp a cos takiego bardziej normalnego tzn cos co kupimy u nas w kraju hehe czekam na fotosy i wiosennie pozdraiwm;)
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 219 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-09, 14:45
ja chodze w tym co mi sie podoba czasem nie patrze sie na to co jest modne w danym sezonie
*rurki
*biale spodnie
*krotkie spodenki
*spodniczki
*hit tego sezonu- SWETER-BLUZKA- CARO
*bolerko
*kurteczka
*torebka bombka
*legginsy
*balerinki
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 223 dni temu Posty: 458 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-02-09, 15:00
Ja właściwie mam tak samo, nie ulegam temu co jest modne za bardzo, choć może to się stać dla mnie inspiracją. Ogólnie to wszystko to co napisała madzia88 można znaleźć u mnie w szafie, natomiast gdzieś czytałam, że tej wiosny będą modne duże okulary w stylu retro, kolorowe (wręcz pastelowe) butki, a także butki na "kwadratowych" dużych obcasach... U niektórych projektantów nadal pojawia sie styl "dziewczyny marynarza". Ogólnie będą modne tez rzeczy z falbaneczkami, koronkami, czyli ogólnie rzecz biorąc: lekkie, zwiewne- a także bluzki jakby ze śliniaczkiem z przodu. Makijaże w pastelowych kolorach (na powiekach mają królować zieleń i żółć, a na paznokciach zimne kolory (najbardziej niebieski (? ) Coś tam jeszcze pisali o rajstopkach bez stópek w żywych kolorach. Tyle sobie przeczytałam w internecie, więcej nie pamiętam a nie chce mi się teraz tego szukać, ale co z tego się przyjmie to naprawdę nie wiem...
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-09, 17:36
no to ja w tym sezonie bede mało trendy nie cierpię rurek chyba ze do kozakow takich do kolan lum ud a ze mam takich niewiele i nie lubie w nich chodzic na codzien ( wole trampki ) to rurkom podziekuje sweterek za to fajowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum