Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 376 dni temu Posty: 2243 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-08-19, 20:47
a mi się sukieneczka bardzo podoba. a tam z przodu na środku to nie ramiączko? bo ja mam sukienke gdzie właśnie ze środka "wychodz" takie cienkie ramiączko i przechodzi przez szyje. a opłaca ci się kupować teraz taką sukienke? koniec lata a na przyszły sezon żółty może być już niemodny
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 414 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-19, 21:06
Elodi to widze,za mamy podobny problem ,ja mam bluzeczke podobna do tej sukienki i wlasnie przez moje cycochy wygladam w niej jak kobitka w zaawansowanej ciazy
bardzo ladna,aczkolwiek zgadzam sie z tym,ze za rok zolty moze byc juz nie modny
Wysłany: 2008-08-21, 10:45
kilka ciuszkow ..
1.jpg
Plik ściągnięto 65 raz(y) 4,81 KB
2.jpg
Plik ściągnięto 65 raz(y) 10,81 KB
3.jpg
Plik ściągnięto 65 raz(y) 6,06 KB
4.jpg
Plik ściągnięto 65 raz(y) 7,07 KB
5.jpg
Plik ściągnięto 65 raz(y) 5,74 KB
6.jpg
Plik ściągnięto 65 raz(y) 8,05 KB
Wysłany: 2008-08-21, 12:22
Madzik napisał/a:
torebka bardzo fajna
wlasnie tez mi sie bardzo spodobala,jest tez taka srebrna,ale chyba sobie fundne czarna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum