Informacje: Dołączyła 464 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-10, 18:22
a mi sie z tego wszystkiego własnie te kamizeleczki podobają ale tylko z tymi dodatkami co na fotkach bez nich wygladałyby...dziwnie no i ta torebka ( chociaz takich nie znosze ) mi sie nawet spodobała
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 334 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-10, 19:48
Madae napisał/a:
a mi sie z tego wszystkiego własnie te kamizeleczki podobają ale tylko z tymi dodatkami co na fotkach bez nich wygladałyby...dziwnie no i ta torebka ( chociaz takich nie znosze ) mi sie nawet spodobała
o te kamizelki uwielbiam mamcia nam naszyla w roznych kolorach i jestem bardzo z niech zadowolona
Informacje: Dołączyła 464 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-10, 23:00
dzwonyyy uwielbiaaammm mam nawet jeszcze 2 pary takich brazowych i zgniłozielonych wycieranych z rzemykowymi paskami az sie wzruszyłam...a juz myslałam ze tylko po domu bede w nich chodziła...dobrze ze ich nie ruszałam
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 451 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-11, 08:42
Jewel napisał/a:
Hehe to wyobraź sobie jakie ja katusze przechodziłam jak były modne rurki i też byłam niemodna bo ja uwielbiam dzwonowate
Widzę, że nie tylko ja się cieszę z powrotów dzwonów bardzo je lubię
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum