Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 228 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-09, 21:07
ja sobie wymyśliłam że dla mnie trend to będzie biały kolor i tak mam już białe okulary,kurtke,korale,torbe.i zawsze taki kolor przewodni sobie wybieram,zazwyczaj kompletnie inny niż te "modne",tak jak teraz
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez anusek 2008-02-09, 21:09, w całości zmieniany 1 raz
Mi się strasznie nie podobają te lakierkowane rzeczy nie znoszę lakierkowanych rzeczy
Spodnie to coś słyszałam że mają wracać szersze, ale entuzjastki rurek na pewno z nich nie zrezygnują
Ja w tym sezonie jakbym znalazła jakieś takie fajne spodenki krótkie, w których nie wyglądałabym grubo to bym sobie kupiła, no ale wątpię
W przyszłym tygodniu chyba się przejdę po sklepach to Wam powiem co jest u nas trendy
A to co tu jest moden mniej wiecej wogole to w sklepach sa same krotki spodniczki,spodenki,paski w pasie przy bluzkach,swetrach sa modne i kiczowate torebki jak zwykle duzooo tunik i kamizelki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum