Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zakupy na Allegro

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
632 odpowiedzi w tym temacie

#621 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5515 postów

Napisano 09 listopad 2013 - 17:04

Wczoraj przyszedł płyn do soczewek zamówiony na Allegro ( polecony przez kasienkę ) ;-) Zobaczymy czy nie będą mi po nim oczy łzawiły, jeżeli nie to super, bo jest o połowę tańszy od tego, który kupowałam do tej pory <ookk>

Użytkownik inqaa edytował ten post 09 listopad 2013 - 17:04

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#622 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23947 postów

Napisano 11 listopad 2013 - 10:52

ostatnio sie nacielam i zaplacilam za wysylke 21 zamiast 13 zl , szybko szybko i tak wyszlo ....

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#623 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5825 postów

Napisano 12 listopad 2013 - 20:23

Wczoraj przyszedł płyn do soczewek zamówiony na Allegro ( polecony przez kasienkę ) ;-) Zobaczymy czy nie będą mi po nim oczy łzawiły, jeżeli nie to super, bo jest o połowę tańszy od tego, który kupowałam do tej pory <ookk>

No to pochwal się koniecznie :)

Ja teraz dużo okazji wynajduję, czasem z koleżanką takie same rzeczy bierzemy i dzielimy przesyłkę na pól to w ogóle wychodzi lux. Ja nie znoszę zakupów w sklepach odzieżowych, jestem zbyt marudna, a tak to na spokojnie w domu poszukam :P

Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#624 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5515 postów

Napisano 10 grudzień 2014 - 19:31

No to pochwal się koniecznie :-)

Po ponad roku w końcu się zebrałam żeby odpisać <H> Po prostu przeoczyłam. Ten płyn używam do tej pory i jestem zadowolona ;-)

@Aniusia przenoszę dyskusję tutaj, żeby w Dodatkach nie robić offa ;-)

A patrzyłaś na komentarze tego sprzedającego? I to była jakaś 'zwykła' osoba czy sklep?

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#625 CzeskaJ

CzeskaJ
  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 04 lipiec 2017 - 09:10

Ja tam na allegro często kupuję różne rzeczy ale np. coś bardziej specjalnego jak jakieś rzeczy medyczne to tylko w dobrych sklepach takich jak ...link... bo tam mam pewność, że towar jest dobry :P

#626 słodycz

słodycz
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 16 listopad 2017 - 09:02

Wydaje mi się ze kiedyś częściej robiłam zakupy na Allegro a teraz kupuję częściej z sklepów internetowych mają także ciekawe oferty cenowe.

#627 iziczka

iziczka
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 30 listopad 2017 - 12:44

Ja w sumie dużo kupuję, ubrań może mniej, ale wszelkiego rodzaju gadżety, prezenty, elektronikę to tak :)

#628 najka

najka
  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 23 luty 2018 - 16:36

kupuję w necie i nie tylko na allegro. żeby się zabezpieczyć przez niespodziankami ubezpieczyłam wszystkie transakcje internetowe w banku raiffeisen i wiem że ni muszę się martwić jeśli z przesyłką będzie coś nie tak.

#629 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4761 postów

Napisano 28 luty 2018 - 15:20

Ostatnio kupowałam mamie tester drogich perfum, bo i tak pudełko wywala, więc liczy się zawartość i polecam, bo wyglądają na oryginalne. 

Sama bym sobie zamówiła, ale fundusze ograniczone na razie.

#630 Krystian321

Krystian321
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 01 marzec 2018 - 19:13

Jak się popatrzy na komentarze i ocenę sprzedajacego to raczej wszystko będzie dobrze.

#631 odes

odes
  • Użytkownik
  • 320 postów

Napisano 01 kwiecień 2021 - 12:18

Dziewczyny tak z innej beczki czy są jakieś darmowe konta osobiste? 

Romantycznie

#632 kafffka

kafffka
  • Użytkownik
  • 268 postów

Napisano 01 kwiecień 2021 - 12:48

Totalnie darmowe konto w NEST BANK - założysz przez internet, nie są wymagane comiesięczne wpłaty w celu uniknięcia opłat .

Ogólnie polecam zajrzeć sobie na stronę:

https://www.tanie-konto.pl/promocje/

Masz tutaj porównanie kont osobistych. Jest tam również informacja o tym jakie konta obecnie maja promocje na otwarcie konta bankowego. 

#633 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 334 postów

Napisano 12 marzec 2024 - 10:43

Nie  tylko   zakupy  w  takich miejscach  się robi ;).   Ja   ogólnie  lubię wyszukiwać  różne   artykuły  w  sieci, przykładowo  teraz  znalazłam  firmę  https://ataszek.pl/9...eje-do-plastiku   -  która  oferuje  świetne  kleje  specjalistyczne   w  rozsądnych cenach.   Dzięki nim  można   połączyć  ze  sobą najróżniejszego rodzaju   artykuły.