Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

tania apteka dla seniora

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 chutneyka

chutneyka
  • Użytkownik
  • 164 postów

Napisano 26 czerwiec 2022 - 22:21

Dziewczyny nie wiem czy słyszalyście o tej promocji w DOZ?? Starsze osoby mogą kupić leki z niezłą zniżką

#2 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 362 postów

Napisano 12 sierpień 2022 - 16:49

Z tego co ja zauważyłam to sporo osób przykładowo decyduje się również na zakup nie tylko w aptekach, ale również i w takich miejscach, jak https://spyrex.pl/ . No i często w taki sklepach ogólnych można  spotkać się z dużo lepszymi cenami, jak sama zauważyłam.

#3 ivonsi

ivonsi
  • Użytkownik
  • 182 postów

Napisano 25 październik 2022 - 21:25

w DOZie w ogóle jest dosyć tanio, sama tam często kupuję i widzę że ceny się utrzymują, nie robią podwyżek jak w innych aptekach

#4 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 388 postów

Napisano 27 październik 2022 - 10:21

Ostatnio weszłam do jakiejś apteki po drodze i nigdy więcej. Wolę podjechać do dozu, zawsze mi wychodzi taniej

#5 minionka

minionka
  • Użytkownik
  • 56 postów

Napisano 06 czerwiec 2024 - 11:26

Ja lubię robić zakupy w aptece stacjonarnej. Zazwyczaj wybieram apteki sieci DOZ bo mają naprawdę dobre ceny. Od jakiegoś czasu ceny stoją w miejscu, co przy szalejącej inflacji jest naprawdę miłym zaskoczeniem.

#6 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 388 postów

Napisano 07 czerwiec 2024 - 21:33

No fajnie, że chociaż za leki w dozie nie trzeba przepłacać

#7 Felka27

Felka27
  • Użytkownik
  • 251 postów

Napisano 23 wrzesień 2024 - 16:51

Coraz więcej osób i także seniorów korzysta z pomocy lekarskiej online. Szybko można uzyskać receptę też online. Korzystam z Radamed, recepty czy zwolnienia w kilka chwil. Wszystko załatwione w 15 minut, a do tego dostałam kod rabatowy na przyszłe zamówienia. Tutaj ich strona: https://radamed.pl/