Hej jakie będziecie mieć sale weselne i na ile osób? Szukam czegoś pięknego, tak na mniej więcej 100 gości. Gdy byliśmy na wakacjach w Ślesinie to Hotel posiadał piękną salę bankietową... . Spodobała mi się niezmiernie, bedzie pasowała sala do naszych dekoracji, które mamy gdzieś tam w głowie zaplanowane, wszyscy również się powinni zmieścić, dla dzieci na zewnątrz jest plac zabaw, a jako że mamy ślub w lato to nie będzie problemem żeby dzieci do późniejszych godzin zabiły tam nudę Chętnie zobacze rownież wasze sale weselne
Sale weselne
Napisano 19 listopad 2017 - 16:40
Napisano 06 grudzień 2017 - 09:38
W dworku Cztery Pory roku w Pilikach - również piękne miejsce
Napisano 14 styczeń 2018 - 11:13
Również szukamy sali na wesele ale długo wcześniej się trzeba tym zająć, niestety chcieliśmy cos szybciej.
Napisano 17 styczeń 2018 - 21:24
Ile lat wcześniej trzeba rezerwować salę weselną?
Napisano 10 marzec 2018 - 14:51
Ile lat wcześniej trzeba rezerwować salę weselną?
Wszystko zależy od tego,gdzie się mieszka.W miastach nieraz trzeba rezerwować na rok,lub jeszcze wcześniej ,chociaż dzisiaj sale są rezerwowane na różne okazje i z tym może być problem. Dlatego należy o tym pomyśleć dużo wcześniej.
Napisano 17 kwiecień 2018 - 16:10
Gdzieś na warmii jest Pawie Oczko.. Piękna sala, bardzo duża i przestronna, naprawdę świetny wystrój
Dużo jest zal, które mają jakieś kolumny albo oddzielne miejsca do siedzenia, mi to si enie podoba w ogole..
Napisano 15 czerwiec 2018 - 11:12
[size=4]My musieliśmy rezerwować na 2,5 roku w przód. Wiem, że bardzo długo. Ale zależało nam na konkretnym miejscu i terminie. Ale jeżeli to jest dla was luźny temat, to nawet w tym samym roku, w którym zamawiacie znajdziecie jakąś fajną miejscówkę. Część ludzi decyduje się też teraz na wesela w piątki lub niedziele. To też opcja, która może przyśpieszyć Wasz termin i warto ją rozważyć. Nam zostało już teraz dopracować szczegóły. Ostatnio kupiłam piękne pudełko na koperty weselne na tej stronce . Zaproszenia już wysłane, suknia się szyje. Nic tylko czekać. Trzymajcie za mnie kciuki
Wszystko zależy od tego,gdzie się mieszka.W miastach nieraz trzeba rezerwować na rok,lub jeszcze wcześniej ,chociaż dzisiaj sale są rezerwowane na różne okazje i z tym może być problem. Dlatego należy o tym pomyśleć dużo wcześniej.
Napisano 09 październik 2018 - 17:28
My wybierajac termin nie zwracalismy uwagi na sale ale na zespół Wybralismy dwóch panów jeden grajacy na organach drugi na saksofonie którzy tani nie są ale terminy bardzo odległe. Na poczatku był to termin na 3 lata do przodu ale bardzo zależało nam wczesniej wiec bylismy na liscie rezerwowej. Gdy udało się załatwić termin za pół roku rozpoczęła się szybka organizacja bo mało czasu. Sala na 50 osób, dekoracje zamawiane na internecie bo zależało mi na drewnie i naturze, zamawialismy tutaj rustykalne-wesele.pl sukienka szyta na miarę a zaproszenia robiła mi kuzynka ręcznie Wesele było przepiękne, natura skromność i prostota ale za to elegancja pod każdym względem
Napisano 23 październik 2018 - 16:06
Jak to nie zwracaliście uwagę na salę? Przecież niektóre sale sa pożal się boże, nawet na stypę się nie nadają
Napisano 27 luty 2019 - 20:01
Całość przygotowania uroczystości weselnej powierzyliśmy Hotelarni pod Poznaniem i to była właściwa decyzja. Sala pięknie wystrojona, jedzenie przepyszne, a także pokoje dla gości przyjezdnych a SPA i basen pełnią piękne dopełnienie całości.
Napisano 01 marzec 2019 - 10:30
Także wynajęłabym salę gdzieś pod miastem - wyjdzie taniej. W województwie mazowieckim bardzo ładną, elegancką salę mają w Sali u Jakuba w miejscowości Kosów Lacki. można ją obejrzeć tutaj /link/ - jest na jakieś 300 osób. Co do obsługi, to jest miła i profesjonalna, a potrawy całkiem smaczne i dość urozmaicone.
Napisano 04 czerwiec 2019 - 13:01
Byłam na wielu weselach jednak osobiście wolę jak wesele organizowane jest w mieście, z uwagi na to, ze jest mniejszy problem z transportem, Bywało, ze para młoda wynajęła sobie salę weselną na wsi i był spory problem z dotarciem na miejsce. Szczególnie jeśli jedzie się swoim samochodem.
Sama organizowałam swoje wesele w hotelu w Warszawie, mianowicie w hotelu Novotel przy lotnisku
https://www.accorhot...ort/index.shtml
Na miejsce zdecydowaliśmy się z uwagi na standard, poza tym maja duża sale a organizowałam wesele na ponad 250 osób i nie chciała mieć w sali ścisku, mogę polecić bo wszystko mi się podobało
sprawna obsluga
piękny wystrój
i smaczne jedzenie, które do tej pory jest wspominane przez gości.
Romantycznie
Napisano 23 listopad 2022 - 03:49
Dobrze, a jak ja to kobieta, jestem ciekawa jak wygląda kwestia wyboru kreacji na ten ważny dzień? Czy macie już wybraną? Ja właśnie znalazłam całkiem niezłe teraz suknie na ślub cywilny i nie tylko na stronie suknieboho.pl. Kojarzycie tą firmę? Naprawdę ma ją obszerny wybór w projektach od polskiego producenta.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych