hej dziewczyny, gdzie mogę kupić jakaś sukienkę, mieszkam na wsi, najbliższa galeria to galeria dębicka, kupie tam jakaś kieckę na wesele? Warto jechać?
Sukienka na wesele, zakupy w galerii
Napisano 20 wrzesień 2016 - 20:02
Napisano 28 listopad 2016 - 09:46
Oczywiście mowa o sukience osoby zaproszonej na wesele, a nie p. młodej?
Może warto poszukać czegoś w internecie? O ile masz jeszcze czas.
Napisano 28 listopad 2016 - 12:31
A masz możliwośc poszperania w seconhandach? Ja znajduję zawsze same perełki.
Napisano 08 kwiecień 2018 - 11:30
Ja zawsze muszę przymierzyć więc u mnie internet całkowicie odpada Musi być stacjonarnie. W internecie upatruję, a później i tak ląduję w galerii.
Napisano 09 kwiecień 2018 - 08:21
Ja często kupuję sukienki przez internet, grunt to sprawdzić nie tylko rozmiarówkę pod kątem S/M, ale też wymiary rzeczywiste, szerokość w pasie, w biodrach itp
Napisano 27 wrzesień 2018 - 14:12
A jaką masz kochana figurę? Może kupisz sobie coś fajnego w sieci? Ja tam nie lubię jeździć do galerii, bo one nie są zbyt ciekawe dla mnie. Na ogół nic nie mogę tam znaleźć dla siebie, a jak już, to kosztuje na moje zbyt wiele. Wolę sieć. Tu znalazłam na przykład Sukienki Kelly, które są dość wyjątkowe i wiem , że podobnych nikt nie ma, a jednocześnie nie kosztują dużo. Możesz się rozeznać, a co rzekomej galerii, to nie znam jej, mieszkam w kompletnie innym miejscu i nie wiem czy warto pojechać, trudno mi powiedzieć.
Napisano 01 czerwiec 2021 - 12:38
Ja wolę kupować w sieci, większy wybór
Napisano 03 marzec 2022 - 14:40
Tutaj możesz znaleźć fajny poradnik, jaką sukienkę warto włożyć na wesele, komunię czy chrzest https://www.globewin...-jako-gosc.html. Myślę, że warto poczytać i zastanowić się samodzielnie, czego tak naprawdę szukamy:)
Napisano 17 wrzesień 2022 - 07:50
w galerii m1 jest sporo sklepów z fajnymi sukienkami, ja bym tam spróbowała coś znaleźć a dziś warto się wybrać bo trwa Czas Kobiet w m1 Radom, gdzie można skorzystać też z porad kosmetyczek i wizażystek