Ja też już wczoraj przeglądałam oferty i spodobało mi się kilka par. W tym sezonie modne będą pastelowe kolory więc zamówiłam sobie jedna parę, w kolorze bladego różu, ale podobają mi się też espadryle.

Baleriny
Napisano 14 marzec 2016 - 14:29
Napisano 06 kwiecień 2016 - 14:53
Mimo wszystko obstaje przy cielistych balerinkach
Napisano 07 kwiecień 2016 - 10:35
Kolor dla mnie nie ma takiego znaczenia, może i w różu bym nie wyszła, ale jednak balerinki to duża wygoda. Teraz jak zmieniłam buty zimowe na balerinki to dziwnym trapem balerinki mnie obtarły
Napisano 02 grudzień 2016 - 14:27
Tez kocham cieliste zwłaszcza meliski - te oryginalnie nie obcierają, ale podruby z renee wiadomo, są tańsze
...reklama...
Napisano 16 styczeń 2017 - 15:51
Ja ostatnio kupiłam takie:
Napisano 24 styczeń 2017 - 16:34
Ja super widziałam teraz w zarze, są z nowej kolekcji więc na wiosnę chyba się skusze:)
Porady dla kobiet od kobiet. Sprawdź /link/
Napisano 28 marzec 2018 - 12:23
Bardzo fajny wybór stylowych balerinek można dostać z firmy Gamis - uwielbiam balerinki ale takie w których noga się nie poci a w balerinkach z Gamisa noga jest wypoczęta, sucha po całym dniu. Kupiłem jakiś czas temu bardzo ładne szpilki właśnie od nich i bałam się czy wytrzymam w nich na weselu u koleżanki i.... butki zdjęłam dopiero w domu.
Napisano 16 kwiecień 2018 - 12:43
Ja ostatnio kupiłam espadryle na /link/, ale również widziałam tam duży wybór balerinek. To jednak prawda warto wybrać, tak jak napisałaś. Takie, w których noga się nie poci. Według mnie warto wejść na ZOiO i sprawdzić ich ofertę, może akurat coś komuś wpadnie w oko. Według mnie mają fajny wybór.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych