Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

motocykle

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
44 odpowiedzi w tym temacie

#41 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 31 stycznia 2013 - 23:58

monique24, fajna maszyna <serduszka></span> Ja na szczęście jestem posiadaczką uprawnień na dwa kóła - nie mówię tu o karcie rowerowej oczywiście :-P - zdaje się, że jeszcze przed ślubem będę miała swój motocykl i na pewno się pochwalę :mrgreen:

#42 Testowa

Testowa
  • Użytkownik
  • 62 postów

Napisano 04 lutego 2013 - 12:19

Mam pytanie do tych, które robią teraz kurs- czy jest to teraz trudniejsze, jak w przypadku kursów na prawo jazdy B, o którym tyle trąbią? Ciężko zrobić prawko na motocykl?
I druga sprawa- na jakie koszty trzeba się nastawić? Kurs to jedno, a jakiś strój, kask itp., to, co niezbędne to druga sprawa.

#43 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 527 postów

Napisano 04 marca 2024 - 14:26

I początek wiosny mam ciekawy, bo okazuje się, że niestety, ale czeka mnie wymiana kilku elementów w skuterze i nic z tym nie będę mogła zrobić. Dlatego sprawdzam właśnie, czy warto na przykład zakładać nowy silnik do skutera 2t . Może jednak nie do końca? Jak to widzicie, jakie są Wasze doświadczenia?

#44 ChocoBounty

ChocoBounty
  • Użytkownik
  • 295 postów

Napisano 28 kwietnia 2025 - 12:30

Oj, szkoda, że czeka Cię taka naprawa na początek wiosny! Co do wymiany silnika w skuterze 2t, to zależy od stanu reszty pojazdu. Jeśli reszta skutera jest w dobrym stanie i nie wymaga innych napraw, to nowy silnik może być dobrym rozwiązaniem, bo poprawi osiągi i przedłuży życie skutera. Z drugiej strony, warto sprawdzić, czy nie opłaca się po prostu zainwestować w remont lub naprawę obecnego silnika, bo czasami to może być tańsza opcja. Zajrzyjcie też tutaj jeśli szukacie maszyn do firmy https://dkmpower.pl/...lektryczne.html

#45 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 527 postów

Napisano 24 stycznia 2026 - 19:24

Skuter to dla mnie głównie środek transportu po mieście, więc stawiam na funkcjonalność. W ofercie Romet Motors znalazłam różne akcesoria do skuterów  , które ułatwiają codzienne dojazdy i sprawiają, że jazda jest po prostu wygodniejsza.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych