Czy ktos kiedys praktykowal?
Dostalam wlasnie farby, za malolata robilam mnoostwo rzeczy:)
Ale teraz cos brakuje mi weny.. chce ozdobic duza butelke/sloik:P ma ktos pomysl w jakie wzorki? Na necie nie ma nic kompletnie nic ciekawego:(
a dwa... robilam kiedys takiego 'kwiatka 3d':D wiecie moze o co chodzi? malowalo sie farbami, kontury byly drucikiem, pozniej jeszcze patyczek z saszlyka za lodyge.. wiecie moze o co mi chodzi? problem w tym, ze nie moge znalesc wzoru na platki kwiatow i tego wszystkiego:( moze ktos z Was to ma?:)
Byloby suuper, jakbyscie dali znac;)) mam zajawke ze dzis to zrobie;D
dziekuje za kazdy pomysl!:)
Milej sooboty:*

Malowanie na szkle:)
Rozpoczęty przez Lady_Bejb, 16 lip 2011 12:37
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 lipiec 2011 - 13:20
Kompletnie nie moja bajka, nie mam takich zdolności manualnych :-> ale uwielbiam oglądać tego typu prace. Jeśli masz takowe - wstawiaj śmiało fotki, myślę, że nie tylko ja chciałabym rzucić okiem

Miłość nie trwa wiecznie... ale może nigdy się nie skończyć...
Napisano 20 lipiec 2011 - 16:49
pewnie, że takmyślę, że nie tylko ja chciałabym rzucić okiem

Moje zdolności plastyczne zatrzymały się gdzieś na poziomie przedszkola i to w przypadku malowania na zwykłej kartce... nie mam co marzyć, że coś stworzonego przeze mnie na szkle byłoby na tyle czytelne, że nie pojawiłyby się zaraz pytania: "a co to właściwie jest"

Ale miałam znajomą, która cuda tworzyła na szkle, niestety, kontakt się urwał, a jedyna pamiątka z tamtego okresu roztrzaskała w drobny mak

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 20 lipiec 2011 - 17:01
ja zrobiłam decopage na butelce po szampanie fajnie wyszło .Ale teraz cos brakuje mi weny.. chce ozdobic duza butelke/sloik
Ale to nie nalezy do malowania na szkle... za to jak pracowałam w szkole razem z dziecmi robiłam małe witraze na szklankach, dobrze mi szło.Pozniej to było sprzedane

ale od tamtej pory nie robiłam .
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim
Napisano 21 grudzień 2011 - 15:30
Jakieś fotki?