Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wesele - jego cienie, blaski i organizacja

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
61 odpowiedzi w tym temacie

#61 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5515 postów

Napisano 08 maj 2018 - 12:01

@Aspirynkaaa przeniosłam Twój post do tego tematu, bo bardziej do niego pasuje  ;-)

Znajdzie się coś zawsze
Ja nawet wizażystkę miałam prawie 2 lata szybciej zaklepaną, a i tak ciągle było coś do załatwiania.

Mój pośpiech też wynika z tego, że ja zupełnie nie mam pojęcia jaka jest sytuacja z terminami u wykonawców. Dla przykładu - pisałam do różnych zespołów o ofertę na rok 2021 i niektórzy byli bardzo zdziwieni, że ktoś w ogóle z takim wyprzedzeniem organizuje wesele a z kolei zespół, który my wybraliśmy powiedział nam, że oni już spokojnie podpisują umowy na ten rok i że nie jesteśmy pierwszą parą. Więc nigdy nie wiadomo jak to jest  :roll: To samo mam właśnie z wizażystką i fryzjerem. Chyba po prostu muszę popytać parę dziewczyn jak to u nich wygląda  ;-)

Plus jest taki, że mamy niższą cenę na większość usług,bo zarówno fotograf,kamerzysta jak i zespół powiedzieli, że niedługo podnoszą ceny a my podpisując umowy wcześniej mamy jeszcze cenę z tego roku. Dla mnie to bardzo ważne. W organizacji wesela pomagają nam rodzice, więc nie chcę ich obarczać jeszcze większymi kosztami. A już teraz kwota jest oszałamiająca. Na czym mogę to wolę oszczędzać, choć tak naprawdę i tak wolimy dopłacić i mieć dobrą jakość niż brać wszystko po taniości  ;-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#62 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 309 postów

Napisano 31 marzec 2023 - 12:26

No wiadomo, jest przy tym sporo załatwiania - w końcu jest to jeden taki  dzień i niepowtarzalny... Dlatego warto wszystko sobie przemyśleć. Jak chodzi o mnie to planuję zorganizować wesele  nad morzem, a dokładnie tutaj  https://www.sandraspa.pl/wesela   -  od razu spodobała mi się ta miejscówka.