Małgorzata Socha
Napisano 04 lutego 2011 - 13:55
według mnie jest bardzo ładna, natomiast jako aktorka podobała mi sie jedynie w Brzyduli i to chyba tylko dzieki swoim powiedzonką.
Napisano 04 lutego 2011 - 15:03
mi się w sumie w każdym filmie podobała jaki oglądałam, i w Brzyduli fajnie zagrała i w Śniadaniu do łóżka, mignęła mi w Prosto w serce ale tu się nie wypowiem, bo za mało wiem jak jej tam idzieCzy podoba sie Wam jej gra aktorska ?
Ładna jest, super figura, ładna buźka, nie powala aż tak, ale wygląda dziewczęco i sympatycznieco sądzicie o jej urodzie ?
Ogółem pozytywnie ją odbieram, fakt dużo jej ostatnio w różnych produkcjach, ale oby się nie przejadła, bo co za dużo to nie zdrowo
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 04 lutego 2011 - 15:04
Napisano 04 lutego 2011 - 15:30
zalezy gdzie...do sesji w Vivie zrobili ja bosko...ładna buźka, nie powala aż tak,
ktos widział Och Karol w którym gra ?
Napisano 05 lutego 2011 - 13:16
takktos widział Och Karol w którym gra ?
Uważam, że jest najlepszą polską aktorką
w dodatku jest piękna!
uwielbiam Ją!
Napisano 05 lutego 2011 - 13:24
w dodatku jest piękna!
Fakt, figurka, uroda cud, miód i orzeszki
Uważam, że jest najlepszą polską aktorką
A ja uważam, że sprawdziła się jedynie w "Brzyduli" grając idiotkę-intrygantkę. W "Prosto w serce" nie tyle co irytuje sama postać, jaka gra, co właśnie ona. Zwykle porównuje ją jeszcze z rolą z "Na Wspólnej", gdzie też wg mnie jest mało ciekawa i charakterystyczna. Do każdej sceny, którą wyraża jakąś tam emocję, ma dokładnie taką samą reakcję, minę. Niczym mnie nie powala pod względem gry aktorskiej. We filmie co prawda jej nie widziałam, mam w planach obejrzeć "weekend" Pazury, to może zmienię zdanie
Napisano 05 lutego 2011 - 13:39
Ładna jest
Wyrobiła się z latami
Moim zdaniem ma duży potencjał
Moim zdaniem też
Ma również wyczucie smaku. Świetną figurkę i sympatyczną buzię.
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 05 lutego 2011 - 13:42
no ..ja sie z tym smiem nie zgodzić, ale zdanie każdy ma swojenajlepszą polską aktorką
Jedynie co nie można jej odmówić to urody
dokładnie. Dla mnie to jest zwyczajnie aktoreczka serialowa.ja uważam, że sprawdziła się jedynie w "Brzyduli" grając idiotkę-intrygantkę
Wogóle naszym aktora daleko do tych zagranicznych np. Portman
Napisano 05 lutego 2011 - 15:42
najlepszą to może nie. Z pewnością znalazłyby sie aktorki bardziej dojrzałe od niejnajlepszą polską aktorką
ktore mają wieksze dowiadczenie jesli chodzi o gre aktorska.
Jest to aktorka młoda ale z czasem na pewno tego doswiadczenia nabierze
Całe życia i aktorska kariera przed nią. Podoba mi sie jej gra nie tylko w Brzyduli ale tez w Na wspolnej. Bardzo lubie ta aktorke.
oj tam nie przesadzajmy. Nie wrzucajmy wszystkiego do jednego woraWogóle naszym aktora daleko do tych zagranicznych np. Portman -ale to już inny temat.
Napisano 05 lutego 2011 - 18:23
ale ja nie napisałam że sa do niczego tylko że im daleko - a to pewna różnica.Nie uwazam zeby nasze polskie aktorki byly do niczego i gorsze od amerykanskich
choćby Stenka, Krystyna JAndapewnością znalazłyby sie aktorki bardziej dojrzałe od niej
Napisano 05 lutego 2011 - 19:05
no dokładnie, ja pamiętam jej straszne krzaczaste brwiWyrobiła się z latami
Ma talent niewątpliwie ale mnie osobiście czasami drażni jej sposób gry. Nie wiem czemu.
Ale w roli Violety była genialna
Napisano 06 lutego 2011 - 21:39
natomiast, jej uroda rzeczywiście jest super, ale też dużo zależy od tego jak ją wystylizują. Bardzo mi się podobała jej sesja w vivie - polecam, jak znajdziecie przynajmniej przekartkować. wyszła na niej na seksowną kobietę z klasą. bomba.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 07 lutego 2011 - 07:14
no to widze że mamu identyczne zdanie.Nie lubię Sochy, jej "gra", a raczej żałosne próby gry mnie irytują... Jedynym wyjątkiem wg mnie była tu brzydula, gdzie rzeczywiście sie pokazała ze świetnej strony.
natomiast, jej uroda rzeczywiście jest super, ale też dużo zależy od tego jak ją wystylizują. Bardzo mi się podobała jej sesja w vivie - polecam, jak znajdziecie przynajmniej przekartkować. wyszła na niej na seksowną kobietę z klasą. bomba
Vive też polecam, co do stylizacja nie zrobi z człowieka. Wyszla jak BB. Cudnie.
Napisano 11 lutego 2011 - 13:31
Napisano 11 lutego 2011 - 13:40