Ale z tych szybkich cudeniek lubie bardzo :roladki , zapiekanke serową, chnszczyznę, kurczaka w sosie śmietanowym.
Pomysł na...
Napisano 04 stycznia 2011 - 15:43
Ale z tych szybkich cudeniek lubie bardzo :roladki , zapiekanke serową, chnszczyznę, kurczaka w sosie śmietanowym.
Napisano 04 stycznia 2011 - 15:47
Napisano 04 stycznia 2011 - 16:56
w sumie to nie do końca jedzenie w proszku... bo wszystkie składniki trzeba dodać samemu... w proszku mamy głównie przyprawybo jedzenie z proszku nic dobrego nie wróży
Napisano 04 stycznia 2011 - 17:02
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 04 stycznia 2011 - 19:08
przeczytaj skład opakowania,w proszku mamy głównie przyprawy
Większość tych rzeczy człowiek jest w stanie zrobić bez użycia proszków. Choć nie twierdzę, że u nas się tego nie używa, bo i owszem, czasem idzie w ruch. Jednak jest to od czasu do czasu.
A ze smaków przypadła mi zapiekanka serowa
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 04 stycznia 2011 - 19:11
Dokładnie, ja nie mówię Lolka, że jem samą zawartość torebki, bo wiem, że do tego dodaje się mięsa czy ziemniaki, głównie zrobione po swojemu, ale to nie zmienia faktu, że ten dodatek zawiera najgorsze świństwa, które są tak wspaniale reklamowane przez irytującą panią "sposób na...", że nie pozostaje mi nic innego, jak iść i zakupić zapasy na roksól, masa E-czegoś tam, glutaminiany i inne cuda
delicje
Napisano 04 stycznia 2011 - 19:59
ale w każdej jednej zwykłej przyprawie macie te same składniki, a gotować coś bez przyprawsól, masa E-czegoś tam, glutaminiany i inne cuda
a pomysły lubię i często robię coś na ich bazie
Napisano 04 stycznia 2011 - 20:01
zioła, młoda, ziołaa gotować coś bez przypraw
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 04 stycznia 2011 - 20:02
Napisano 04 stycznia 2011 - 20:02
U nas najczęściej kupujemy Pomysl na golabki bez zawijania lub wlasnie jakies zapiekanki
Napisano 04 stycznia 2011 - 20:12
o to, toale w każdej jednej zwykłej przyprawie macie te same składniki
ja raczej stawiam na fixy knorra. Nie wszystkie, raczej te, które są kompozycjami przypraw właśnie. Np. te gołąbki bez zawijania: w knorze są fanie dobrane przyprawy a sos trzeba sobie zrobić samemu a w pomysłach jest na odwrót- w torebce mamy sos a potrawę doprawić trzeba własnoręczniea pomysły lubię
To jedyna "pomysłowa potrawa" po którą sięgamze smaków przypadła mi zapiekanka serowa
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 04 stycznia 2011 - 23:31
Nugetsy z kurczaka ale niestety nie moglam znaleźć
stanowczo odradzam, już wypróbowałam, i panierka jest całkiem zwyczajna i powiem że nie klei się zbyt dobrze, a sos tez nie jest rewelacyjny
Napisano 04 stycznia 2011 - 23:48
Ja polecam z KamisaDzis szukalam w sklepie na Nugetsy z kurczaka ale niestety nie moglam znaleźć
Pomysł na...czasem kupię gdy nie mam pomysłu na obiad
ps.kashira te gołąbki bez zawijania u mnie w rodzinie znane są jako gołąbki po meksykańsku
Napisano 05 stycznia 2011 - 00:09
ja właściwie wielbię tylko to, bo innych nie próbowałam i jakoś tak... karkówka czy udka z kurczaka w rękawie to żadna filozofialubię ten z kurczakiem w sosie śmietanowym i pieczarkami
Ale fakt faktem jak by tylko dodać przyprawy z paczuszki to jałowizna by była niesamowita (jak dla mnie przynajmniej
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 05 stycznia 2011 - 10:23
Ale wypróbowałam tylko jakieś pojedyncze i nie mam faworyta. Co do nowości, to wolę sięgnąć po nowy przepis, a nie nowy "Pomysł na...". Wolę wszystko robić sama
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 05 stycznia 2011 - 15:34
o dokładnieWolę wszystko robić sama
nigdy nie kupiłam żadnego z 'pomysłów na...' i nie mam zamiaru
ogólnie jestem człowiekiem anty na tego typu dania
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 05 stycznia 2011 - 16:15
Dlatego kupiłam rękaw i sama przyprawiam. Tylko wole żeberka.karkówka czy udka z kurczaka w rękawie to żadna filozofia
Zupki chińskie jadam czasem, ale i tak muszę kostką rosołową/wołową doprawić bo smaku dla mnie nie mają, ale w pracy jak jest zimno rozgrzewają rewelacyjnie, a zupę z domu nie ma jak przynieść i odgrzewać w sklepie.
Chwalicie tego kurczaka w sosie śmietanowym i pieczarkami chyba muszę jakoś go wypróbować.
Napisano 05 stycznia 2011 - 19:21