Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

ksiazki z dreszczykiem ;)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 mirlandia

mirlandia
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 02 listopad 2010 - 18:06

jakie znacie ksiazki z dreszczykiem, takie horrorowate, ale zeby nie brutalne ? :) ja ostatnio skonczylam czytac 'ja, diablica' katarzyny miszczuk. Strasznie się wkrecilam wlasnie w klimaty zmierzcho-podobne :P. Znacie podobne pozycje? polecajcie :)

#2 nuska

nuska
  • Użytkownik
  • 217 postów

Napisano 02 listopad 2010 - 18:46

Seria "Dom nocy" napisana przez matkę i córkę P.C. Cast + Cristin Cast. W jej skład wchodzą: "Naznaczona", "Zdradzona", "Wybrana" i "Nieposkromiona". Nie jest to jakiś horror, ale właśnie coś o wampirach ale napisane inaczej :)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#3 mirlandia

mirlandia
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 13 listopad 2010 - 12:17

super, to przeczytam sobie w oczekiwaniu na kontynuacje "Ja, diablica" :D

#4 irma

irma
  • Użytkownik
  • 118 postów

Napisano 20 styczeń 2011 - 00:17

Jeśli chodzi o książki z gatunku tych z dreszczykiem, to jak dla mnie liczy się głównie King:) Ale z polskich też od czasu do czasu zdarzają się jakieś perełki. Teraz np. czekam już dość niecierpliwie na "Zmorojewo" Jakuba Żulczyka, które zapowiada się bardzo ciekawie:)

#5 aniolek222

aniolek222
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 06 kwiecień 2011 - 17:45

"Dzieci z dworca zoo " myślę że tu pasuje , przeczytałam w jedną noc tak wciagneła
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#6 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4618 postów

Napisano 06 kwiecień 2011 - 18:03

ksiazki z dreszczykiem, takie horrorowate, ale zeby nie brutalne

"dzieci z dworca zoo " myślę że tu pasuje , przeczytałam w jedną noc tak wciagneła

aniolek222, naprawdę myślisz, że podciąga się pod tą kategorię, którą autorka wątku miała na myśli? ;-)

#7 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2672 postów

Napisano 09 kwiecień 2011 - 11:27

Jedyna książka jaka przychodzi mi na myśl to "Ptasznik" Mo Hayder, ale niestety jest brutalna. Sama jej do końca nie przeczytałam, ale jeżeli lubisz takie to polecam.
Greenwich, południowo-wschodni Londyn. Specjalna rejonowa grupa dochodzeniowa zostaje powiadomiona o wstrząsającym odkryciu. Na nieużytkach nad Tamizą znaleziono pięć młodych kobiet, rytualnie pomordowanych i okaleczonych. Kiedy w trakcie autopsji oficerowie śledczy odkrywają w każdych zwłokach niewielki przerażający znak rozpoznawczy, uświadamiają sobie, że mają do czynienia z najgroźniejszym rodzajem przestępcy - seryjnym mordercą na tle seksualnym. Jack Caffery, młody i energiczny detektyw, stara się wykorzystać każdy element przewagi, jaką daje mu współczesna medycyna sądowa, gdyż wie, jak mało ma czasu, zanim działający chaotycznie sadystyczny morderca znajdzie sobie kolejną ofiarę.
wp.pl

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych