U mnie jest ogromna biblioteczka naukowa - książki medyczne, prawnicze, podróżnicze, o tematyce religijnej i filozoficznej i jeszcze większa biblioteczka z kryminałami (Brown, Coben, Peter James, Graham Masterton i inni z tegoż gatunku) Może uda mi się objąć na jednym zdjęciu to wrzucę moje książkowe zbiory
domowa biblioteczka
Rozpoczęty przez nie(d)oceniona, 31 paź 2010 12:57
24 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12 grudzień 2011 - 11:59
Napisano 08 styczeń 2013 - 21:27
Mam na dzień dzisiejszy ok 550 różnych pozycji. Zajmuję wszystkie półki w mieszkaniu w 3 pokojach. A dla dzieci, młodzieżowe i popularnonaukowe są w kartonach na strychu u babci.
Lubię czytać! Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"
Napisano 10 styczeń 2013 - 22:32
pozazdrościć :-> Ja nigdy nie liczyłam ile mam (chyba muszę nadrobić :-> ) ale podejrzewam, że ok. 50-60. Większość moja, parę odziedziczyłam po mamie, chciała wywalić, ale powiedziałam, że po moim trupie. Jak umrę to niech sobie wyrzuca książki, póki żyję - nie pozwolę ruszyć550 różnych pozycji
[ Dodano: 2013-01-10, 22:37 ]
od dziecka marzy mi się taka z prawdziwego zdarzenia a najlepiej cały pokój tylko z książkami, byłabym w rajua moze nie macie, a chciałybyście mieć?
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 11 styczeń 2013 - 14:04
to ja tutaj, gdzie sama siedzę mam jakieś 150 moich tylko tych "najważniejszych" A w domu u matki to nawet nie chcę liczyć, ale łatwiej by było na metry bieżące niż na sztuki. Kupowanie książek jest obsesją u mnie, i jeśli tylko mogę to się nawet nie zastanawiamJa nigdy nie liczyłam ile mam (chyba muszę nadrobić ) ale podejrzewam, że ok. 50-60.
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 13 styczeń 2013 - 17:03
Ja książek mam mało jak na takiego mola książkowego jakim jestem. Sama nie wiem, może około 50? Sama rzadko kupuję, bo jak widzę te ceny to aż mi słabo się robi, w zamian za to nałogowo odwiedzam biblioteki.