Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Katarzyna Grochola

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
25 odpowiedzi w tym temacie

#21 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 11 marzec 2010 - 09:56

Przeczytalam chyba wszystkie jej ksiazki.Swietnie sie czyta!
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#22 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2338 postów

Napisano 19 wrzesień 2013 - 18:39

Trochę jej książek przeczytałam... lekko się czyta więc i szybko je pokończyłam.

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#23 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23947 postów

Napisano 19 wrzesień 2013 - 19:38

ja tez kilka, nigdy w zyciu czytałam po ogladaniu filmu i dla mnie to bylo calkiem cos innego. fajna kobietka z dystansem do siebie :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#24 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1351 postów

Napisano 30 październik 2013 - 17:27

Ostatnio czytałam "Trochę większy poniedziałek". Oczywiście szybko i przyjemnie przez nią przebrnęłam :)

nixqp2.png

#25 jolaWawrzycka

jolaWawrzycka
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 28 kwiecień 2014 - 11:44

Hej.

Szczerze nie wiem jak mogą was urzekać historie w stylu "Ja wam pokażę". Oglądałam film już dosyć dawno i jeżeli książka jest tak samo ciekawa jak film to ja dziękuję. 

Z literatury polecam książki które mogą naprawdę coś wnieść w nasze życie nowego np. "Kaj znów się śmieje", "Przebudzenie naszego syna", "Oskar i Pani Róża". Ostatnia z wymienionych pozycji ma tylko 80 stron czyta się szybko, ale nie należy do gatunku "łatwo, szybko i przyjemnie" :|.

#26 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1174 postów

Napisano 26 lipiec 2014 - 15:18

Uwielbiam tą autorkę. :) Jestem właścicielką całej serii "Żaby i anioły". Świetne są i parę razy przeczytałam. Niedawno przeczytałam "Upoważnienie do szczęścia". Wypożyczyłam również "Osobowość ćmy" oraz "Kryształowy anioł", które czekają w "kolejce" do czytania. :mrgreen:

Użytkownik Jogobella edytował ten post 26 lipiec 2014 - 15:21

"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych