Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 189 dni temu Posty: 707
Profil:
Wysłany: 2008-02-20, 11:06 Toothing-randki przez Bluetooth
Znalazłam stronę poświęconą temu czemuś
A to coś to zawieranie nowych znajomości przez komórkę, ściślej przez Bluetooth. A polega to na tym, że w nazwę telefonu wpisujesz swoje imię wraz z numerem i wyszukujesz ludzi.. później przesyła się wiadomości..
Najbardziej urzekło mnie to..fragment ze strony odnośnie 'bluetoothowych' randek :"Oczywiście ludzie "staromodni" zapytają : "a co z romantyczną miłością? Gdzie świece, nastrojowa muzyka i szampan?" Zostaną tym, którzy to lubią, dla "szybkich Lopezów" wynaleziono nową atrakcję. I z pewnością znajdzie wielu amatorów."
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 107 dni temu Posty: 515
Profil:
Wysłany: 2008-02-20, 15:37
Ja też słyszę o tym pierwszy raz.
A poza tym ja bym się obawiała.Jest dużo programów pozwalających rządzić komórką innej osoby gdy ma ona włączony bluetooth.M.in.czytać wiadomości,odbierać połączenia,a nawet dzwonić z jej konta i wysyłać wiadomości.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-02-24, 01:43
Madzia81 napisał/a:
jestem ciekawa, bo ja sama, jak i dużo moich znajomych poznała się za pomocą netu i mam zupełnie odmienne zdanie na ten temat
Możliwe ja nie twierdzę, że to źle ale niektórzy siedzą na czacie i czekają do kogo zagadać i to słynne: skąd klikasz? Tak mi się to kojarzy, możliwe że jest inaczej.
Kumpel poznał teraz dziewczynę przez sympatię i wczoraj były zaręczyny
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum