Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 93 dni temu Posty: 46
Profil: Imię: na literkę M :)
Wzrost: 170
Włosy: Brąz
Stan: Wolna
Partner: Brak
Wysłany: 2008-08-28, 15:53 The girl of the playboy mansion
82Letni Hugh Hefner właściciel Playboya obecnie dzieli ogromny dom z 26-letnią Holly Madison, 32-letnią Bridget Marquardt i 21-letnią Kendrą Wilkinson. Ich młodość pozwala Hefnerowi utrzymywać się w dobrej formie w sypialni i czuć młodo.
Ślicznotki nie są u boku podstarzałego lowelasa bezinteresownie. Hugh zapisał dziewczynom w spadku 4 miliony dolarów. Nie potraktował ich jednak równo. Najbardziej majętna po jego śmierci będzie Holly-jego partnerka - dostanie 3 miliony; Kendra i Bridget po 500 tys. dolarów. Pod warunkiem, że zostaną z nim do samego końca.
Program jest emitowany na kanale E! naprawde polecam opisuje ich ciekawe i prawdziwe życie. Pokazywane sa bez makijażu takie normalne dziewczyny. Ktoś ogląda?
_________________ ,,Nie zapomnij o tym, że każdy nowy dzień jest Ci dany po to abyś był szczęśliwy"
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 559 dni temu Posty: 5407 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-08-28, 17:18
Ogladam jak przeszukuje liste programow i akurat na to trafiam. tak to nie wiem dokladnie w jakie dni i o ktorej to jest bo pewnie bym sobie pilnowala. Lubie popatrzec
Zawsze mnie interesowalo to czy sypia z kazda z nich czy tylko ze swoja partnerka?
Jego stałą partnerką jest Holly. I.. może;-) , bo kiedyś oglądałam jeden odcinek tego programu i wypowiadała się na ten temat Holly. Uważam że dziewczyny są sympatyczne, ale najbardziej podoba mi się Kendra, bo jest szalona i lubi sport.
ciekawa jestem która z nich według Was jest najładniejsza ? bo mi trudno powiedzieć... każda ma w sobie coś fajnego i coś okropnego. a poza tym wiadomo że telewizja kłamie ale tak patrząc na każdą obiektywnie to najzwyklejsza i najnaturalniejsza jest chyba Bridget...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum