Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 414 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-05-22, 15:24
ale test,musze rodzicom podpowiedziec co by mi tak Lukaszka przetestowali siostry nie mam,ale kuzynki niezle laski
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-06-14, 00:24
a ja mam dziwne wrazenie ze nie chcialybysmy takich testow bo gdyby nasi panowie ich nie zdali toby dopiero bylo rozczarowanie
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 271 dni temu Posty: 145 Skąd: Madagaskar
Profil: Wzrost: 160
Włosy: brąz
Stan: panna
Wysłany: 2008-06-23, 14:40
Tilia napisał/a:
Olciiia napisał/a:
Miss G, i jak to sie skonczylo... opisz jak ona to wykombinowala ten test
Też jestem ciekawa
Może nie zrobiła tego testu tak jak tutaj jest opisane, ale kupiła sobie nową kartę z numerem i zaczęła pisać do swojego faceta jako inna dziewczyna. Jakieś zboczeństwa i że czy chciałby się umówić na seks, bo ona go pragnie. Facet się niestety napalił i... koniec związku.
Ja kiedyś na fazę pisałam takie głupoty do znienawidzonego instruktora jazdy [żonatego i dzieciatego]. Niestety też wyszło jaki z niego zbok.
Lepiej nie testowac facetów
_________________ "Każdy plan można zmienić
lecz wolę życie bez planu."
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 83 dni temu Posty: 205 Skąd: Częstochowa
Profil: Imię: Marta
Wzrost: 157 cm
Włosy: Różne;))
Stan: Na smyczy:P
Partner: T.:*
Wysłany: 2008-11-01, 18:48
Jak sie czyta to tak smiesznie... ale w zyciu bym nie chciala, zeby moj T. takie testy przechodzil..juz nie chodzi o jego wynik (no...tez:P), ale mnie by bylo glupio, ze go sprawdzam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum