różnie
czasami nie mam humoru i trudno jest mi się nie zdenerwować o byle G...
np teraz jestem lekko chora (wszystko przez KURZ! o którym pisałam w "alergiach" )
no i u mnie chora = rozstrojona...
i raz się denerwuję, raz się podpierniczam...
różniście
Ja strasznie tesknilam za moim M jak ja bylam w PL a on tutaj w Irlandii!!
Pierwszy raz "rozstalismy" sie po 2 latach a przez te 2 lata widywalismy sie dzien w dzien !"Rozstalismy" sie na prawie 2 miesiace pozniej zamieszkalismy razem i jak zaszlam w ciaze postanowilismy ze urodze w PL!Znow rozstanie na ponad pol roku
Ale wtedy to juz nie potrafilam sobie poradzic!Nauczylam sie zasypiania przy nim i jak zostalam juz "sama" w PL musialam sie uczyc spania tylko z podusia
Bylo mi bardzko ciezko i morze lez wylalam teskniac za nim i juz wiem,ze nigdy w zyciu sie z nim nie "rozstane" bo nie chce tego przezywac na nowo!
Teraz tez tesknie za nim jak jest w pracy i ma nadgodziny
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 427 dni temu Posty: 273 Skąd: zewsząd
Profil: Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-07-30, 16:10
hehehe bibuleczka, ja tak samo z moim rozstalismy się tylko na 2,5 miesiąca bo Mój pojechał do Anglii i to on stwierdził że już nigdy mnie nie zostawi. Ja czasami myśle o wyjeździe do Angli podczas wakacji a On mnie nie chce póścić.
Lecimy teraz na urlop 2 tygodniowy ale ja chcialam zostac tam na dluzej
A nie mozemy razem zostac na dluzszy okres niz 2 tygodnie poniewaz moj M ma taka poj.... prace
Wysłany: 2007-07-30, 20:13
to może jeżeli Tobie czas pozwala to pogadaj z męzem/facetem swoim abyś sama pojechala do PL wtedy dł. będziesz mogla pobyc ... albo zostan dl z niz 2 tyg. a facet niech wraca do pracy
to może jeżeli Tobie czas pozwala to pogadaj z męzem/facetem swoim abyś sama pojechala do PL wtedy dł. będziesz mogla pobyc ... albo zostan dl z niz 2 tyg. a facet niech wraca do pracy
Wysłany: 2007-07-31, 09:38
bibuleczka napisał/a:
hahaha......... w zyciu by sie nie zgodzil!
mówisz że nie zgodził by się a co Ty piesek na smyczce kurde dla mojego też cieżko by było mnie puścić samą ale jak bym mu wytłumaczyła o co chodzi to myśle ze z bólem serca by mnie puścił
ale Ty chcesz do PL z powodu rodziny czy przjaciół , czy ogólnie miasta swojego itp
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 651 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-07-31, 17:01
bibuleczka napisał/a:
hahaha......... w zyciu by sie nie zgodzil!
też tego nie rozumiem. Przecież nie jest Twoim panem. A tym bardziej, jeśli Tobie chodzi o to, aby pobyć dłużej z rodzinką, to wtedy powinien to zrozumieć a nie burzyć się nie pozwól sobą kierować bibuleczko, bo tak go nauczysz i później będziesz się go musiałą słuchać do końca życia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum