Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 321 dni temu Posty: 4290 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-05-13, 14:18
my razem mieszkamy,a ja potrafie za L tesknic jak jestem w pracy,ale nie ze codziennie i calymi dniami naszczescie,a jak juz sie rozstajemy co sie bardzo rzadko zdarza to wtedy tesknie niesamowicie,strasznie sie do niego "przywiazalam" ale naszczescie L tez tak za mna teskni wiec oboje staramy unikac sie rozstan chocby jednodniowych
Wysłany: 2008-05-13, 14:25
Ja tez tak mam i powiem szczerze ze innego zycia sobie nie wyobrazam!Chyba bym z tesknoty umarla normalnie...ostatnio bylam w polsce na tydzien bez piotrka i masakra...na lotnisku mialam lzy w oczach jak musial juz isc...a w nocy...4 noce nie spalam prawie wogole...nie potrafie zasnac gdy jego nie ma obok
hm.. ja potrafie tesknic za miom mezem nawet jak jest w pracy... nie jest to zadna chorobliwa tesknota.. poprstu brakuje mi go... ale staram sie miec swoje zajecia.. mam nauke (w koncu sesja juz jest) znajomych... jakos sobie radze... ale mile jest to ze wiem ze on za mna tez teskni... bo potrafi mi nawet takie pelne czulosci i tesknoty smsy przysylac...
skinnybitch napisał/a:
Szczesliwi ci ktorym dane jest zasnac obok ukochanej osoby....
tez tak uwazam... i niewatplwie naleze do takich osob..
Profil: Imię: K.
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: hmm... zawieszony....
Wysłany: 2008-05-13, 18:26
Najgorsza jest teskonta gdy jestes swiadoma, ze go juz nie zobaczysz.......... ze nie stanie w twoich dzwiach po paru dniach............ ze juz go nie dotkniesz.....nie przytulisz.......nie zasniesz w jego ramionach........ nie dostaniesz czulego smsa....... a najgorsze ze nie uslyszysz jego slodkiego glosu...............
_________________ ...Dotykiem samym byłam,
Kochaniem samym wtedy,
szeptaniem, po wodzie chodziłam
chcę Cię takiego jak kiedyś....
Najgorsza jest teskonta gdy jestes swiadoma, ze go juz nie zobaczysz.......... ze nie stanie w twoich dzwiach po paru dniach............ ze juz go nie dotkniesz.....nie przytulisz.......nie zasniesz w jego ramionach........ nie dostaniesz czulego smsa....... a najgorsze ze nie uslyszysz jego slodkiego glosu...............
to faktycznie jest najgorsza tesknota... i nawet nie umiem sobie takiej wyobrazic...
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-05-14, 07:27
Od poczatku tego co sie stalo u Katti czytam sobie ale jakos nie mialam odwagi sie odezwac i wszystko bralam do siebie w sensie ze co by bylo gdyby mnie to spotkalo...
To jest jak koszmar z ktorego chcialoby sie wybudzic...
Katti widze ze jestes bardzo silna i dzieki Bogu jakos dajesz sobie rade,ale domyslam sie jakie to musi byc trudne przede wszystkim do zrozumienia DLACZEGO?
hmm... zycze Ci zeby wszystko poszlo jak najlepiej, zeby Ten tam z gory pomogl Ci w niektorych waznych decyzjach... i mimo wszystko glowa do gory...
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
a moj chlopaczek jest sportowcem w kadrze olimpijskiej i w tym roku w sumie nie bedzie go rowne 9 miesiecy w domku... to jest dopiero tesknota... buuu.. rok temu na wakacjach tez go wcale nie bylo. Nałożyły się jeszcze moje problemy i moje wakacje wyglądały płacząco i śpiąco.. nie fajnie;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum