Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Tęsknota
Autor Wiadomość
Agula 

Informacje:
Dołączyła 271 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-26, 16:02   

Alex1511 napisał/a:
My jakos nie umiemy sie dluzej do siebie nie odzywac- zaraz ktores leci do drugiego ;)

No to widać, że się bardzo kochacie naprawdę! ;-)

[ Dodano: 2008-01-26, 16:04 ]
impresja napisał/a:
A z tęsknoty to chyba bym umarła wtedy :roll:

Nie umarłabyś, nie wierzę w to, twarda jesteś dziewczyna, więc.. ;-) ;* ja wierzę, że dałabyś sobie radę... ;-)

REKLAMA

Shamatu 

Informacje:
Dołączyła 302 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-26, 16:09   

Umieram z tęsknoty..nie widzimy się już 3 tydzień..kiedy się skończy ta kurwa sesja!! <zleee> :cry:

katti 
iskierka......

Informacje:
Dołączyła 296 dni temu

Profil:
Imię: K.
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: hmm... zawieszony....
Wysłany: 2008-01-26, 16:27   

Ja uwazam ze tesknota jest potrzebna w zwiazku........ wiele daje do zrozumienia.
Gdy przez 3 mies. bylam za granica, wytesknilam sie strasznie za moim Misiem :-/ Ale rozlaka i tesknota wiele daja......

Teraz nie widze go od wczoraj i juz tesknie bardzo :-| Nasczescie w poniedzialek juz Go zobacze <loove>

Roszpunka 

Informacje:
Dołączyła 275 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-26, 17:06   

katti napisał/a:
Teraz nie widze go od wczoraj i juz tesknie bardzo

Mój D. do pracy idzie to ja już za nim tęsknię-a tylko ok. 10 godz. go nie widze. <bezradny>
<serducho>

anusek 

Informacje:
Dołączyła 288 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-27, 12:38   

a ja tęsknie za spokojem w naszym związku...za miśkiem też,czasami nawet już 2 godziny po tym jak sie widzieliśmy.może to dlatego że nie mamy czasu żeby sie tak do syta sobą nacieszyc :-/

Alex1511 
Sweet love:*

Informacje:
Dołączyła 254 dni temu

Profil:
Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor
Wysłany: 2008-01-27, 18:31   

anusek, to sprobuj cos zmienic w swoim zwiazku :) Jak jestescie razem to zajmujcie sie soba, mocie co chcecie robic i w ogole ;)

impresja 
CukiereczeQ

Informacje:
Dołączyła 337 dni temu

Profil:
Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-01-28, 15:24   

agula no może faktycznie bym nie umarła hehe :-P ale łatwo by mi nie było, bo twarda to jestem tylko wtedy jak On jest obok :roll: ale dziękuję za wiarę we mnie :mrgreen:

brooke 

Informacje:
Dołączyła 249 dni temu

Profil:
Wzrost: 172
Stan: wolna jak nigdy ;)
Wysłany: 2008-01-29, 08:39   Co robicie kiedy tęsknota was zżera ??

Dziewczyny mam taki problem. Moj chlopak ma taka pracę, że w zasadzie caly miesiac ma wolny i dopiero pod koniec miesiaca musi sie zajac praca, sa to 3-4 dni... Ale przez to ze reszte dni w miesiacu ma wolne to widzimy sie praktycznie codziennie. Jestem tak bardzo przyzwyczajona do tego ze on zawsze JEST, ze kiedy zaczynaja sie te dni jego pracy i wiem ze przez cale 4 dni wogole sie nie zobaczymy to zaczynam wariowac... wiem ze te kilka dni to bardzo malo ale dla mnie to jest po prostu cala wiecznosc, juz w poniedzialek obudzilam sie w fatalnym nastroju myslac o tym jaki okropny tydzien mnie czeka. Mam teraz sesje, wiec przez kolejne dwa dni musze sie uczyc, ale ja wogole nie moge sie skupic na nauce... ciagle mysle co on teraz robi, czy teskni.... jak nie dzwoni przez 4h to juz wariuje i wmawiam sobie ze napewno sie cieszy ze sie nie widzimy bo pewnie chce sobie ode mnie odpoczac... czywiscie on dzwoni, mowi mi co wlasnie robi itd... Ale zawsze kiedy zaczyna te prace to ma zly nastroj i to sie tez odbija na mnie bo wogole nie jest czuly, nawet jak dzwoni to to sa takie bardziej suche rozmowy... a ja umieram sama w mieszkaniu zastanawiajac sie czemu nie zadzwonil, albo wymyslajac kolejne zajecie zeby tylko mi jak najszybciej te dni minely... Doszlo nawet do tego ze wlaczam sobie stoper i patrze jak sekundy uciekaja bo wtedy wydaje mi sie ze ten czas szybciej leci... Dziewczyny, strasznie sie mecze, a musze wytrzymac do piatku... Co wy robicie kiedy tesknicie za swoimi facetami??

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 435 dni temu

Profil:
Imię: Alina
Wzrost: niski
Włosy: blond
Stan: zaręczona :)
Partner: Krzysiek

Wysłany: 2008-01-29, 09:05   

Po pierwsze przeniosłam Twój temat w miejsce gdzie rozmawiamy o tęsknocie.

Po drugie kobieto uspokój sie bo takim mysleniem szybko wykończysz siebie i jego też .
Nakręcasz sie niepotrzebnie ...masz studia sesję skup sie na tym... zyj tez troszke swoim zyciem a nie tylko Wy i WY ......Wyglada mi to troche na bardzo silne( oprócz miłości) przyzwyczajenie kiedy widzicie sie codziennie ..i wierz mi nie jest to dobre bo podobnie miałam jak byłam w Twoim wieku .....zycie od spotkania do spotkania ...Poczytaj troche ten temat zauwazysz jak dziewczyny radza sobie z tęsknotą ...życzej przyjemnej lektury i mądrych wniosków. ;-)

impresja 
CukiereczeQ

Informacje:
Dołączyła 337 dni temu

Profil:
Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-01-29, 13:16   

Oj też kiedyś miałam podobnie... i w sumie nie wiem czy sie z tego "wyleczyłam", bo teraz mieszkamy razem... hmmm. Chyba po prostu trzeba sie przełamac w sobie i zająć sie własnymi sprawami, a w końcu może nabierzesz dystansu... To też zależy chyba od tego ile czasu jest sie w związku, bo na początku jak zauroczenie jest jeszcze takie silne, to ciężej wytrzymać bez drugiej osoby. Później to się chyba trochę normuje... Tak mi się wydaje (tym bardziej, że normalnie widzicie się praktycznie codziennie)

Zielonooka 
Lady in red

Informacje:
Dołączyła 295 dni temu

Profil:
Włosy: brązowe
Wysłany: 2008-01-29, 13:24   

kurcze dziewczyno, wiele by dało, żeby widzieć swojego faceta codziennie:) Naprawdę sama sobie stwarzasz problem.

Alex1511 
Sweet love:*

Informacje:
Dołączyła 254 dni temu

Profil:
Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor
Wysłany: 2008-01-29, 14:32   

brooke, to naprawde nie jest taka straszna sytuacja jak ty myslisz- pomysl o parach ktore widza sie 1 raz na miesiac bo mieszkaja w innych miastach albo musi jedno z nich za granica pracowac.
Poswiec ten czas sobie- idz do fryzjera, kosmetyczki, na zakupy po to, ze kiedy twoj chlopak wroci byl pod wrazeniem Ciebie i nigdy nie chcial wyjezdzac, jezeli to nie bedzie konieczne :)

anusek 

Informacje:
Dołączyła 288 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-29, 15:42   

:shock: ale to jest kilka dni :!: :!: :!: bez przesady.każdy normalny człowiek ma swoje zajęcia.masakra jakaś,może to sie już powinno leczyc <bezradny> ja mojego widze jakieś 3-4 razy w tygodniu,a jak wyjeżdża na 4 dni i dzwoni RAZ DZIENNIE ALBO WCALE to fakt tęsknie ale no be przesady :-/

brooke 

Informacje:
Dołączyła 249 dni temu

Profil:
Wzrost: 172
Stan: wolna jak nigdy ;)
Wysłany: 2008-01-29, 16:04   

Moze i przesadzam ale nie uwazam ze powinnam sie leczyc, to ze tesknie za moim ukochanym to nie choroba... to po prostu wielkie uczucie, ktore nie pozwala mi myslec o niczym innym... Jestem z nim dopiero 5 miesiecy i po prostu nie moge sie nim nacieszyc, chyba troche za ostro mnie oceniasz....

anusek 

Informacje:
Dołączyła 288 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-29, 16:04   

ale liczenie sekund zakrawa o obsesje <bezradny>

Odpowiedz do tematu