[ Dodano: 2007-08-30, 23:30 ]
pisze s wietne książki fantastyczne, wymyślil i opisał własny świat, stworzyl niesamowitych bohaterów...powstalo przeszło 25 książek o Świecie Dysku:P Naprawdę polecam:)
_________________ rokiiiiisssss nadchodziiiii/chwilowo w domciu
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-30, 23:38
hmm co do stworzenia swiata... no coz ... on raczej posiłkuje sie na innych ale przyznaje ze tez go baaardzo lubie odmozdza ... i cały czas sie w jego ksiazkach ktos z kims "hędorzy " hahahaha
nieparwda!!!! bebok:) ubostwiam go...może nie kocham, ale podizwiam:P hahahah,a najwiecej się chędorzą w książkach naszych rodizmych autorów;P u sapkowskiego, bądź Piekary..tak to są dopiero orgie;P
_________________ rokiiiiisssss nadchodziiiii/chwilowo w domciu
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 238 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-09-22, 18:16
Uwielbiam tego Pana .Pomógł mi przez ciężki okres mego życia przejść .Uwielbiam cykl o wiedźmach i Magrat .
Moja ulubiona książka tegoż autora?Chyba mimo wszystko "Kosiarz".Bardzo mądra i wzruszająca.
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-24, 10:20
ehhh jak skończe swoją sage co ja własnie czytam to chyba sie na Terrego skusze po jak na razie czytałam raczej pobieznie i szczerze mówiac niewiele pamietam
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 172 dni temu Posty: 321 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-01-08, 19:25
ja rowniez bardzo lubie chociaz sceptycznie podeszlam an poczatku...
powala mnie humor i umiejetnosc przetwarzania zastanych wzorcow;))))
Sama nie wiem ktora lubie najbardziej... chyba Panowie i Damy:) o elfach - orygiinalna kreacja i to nie ze wzgledu na to ze elfy sa na wskos zle ale ze sa najzwyklej w swiecie Glupie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum