Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 172 dni temu Posty: 321 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-01-12, 22:51 Terry Goodkind
Zdecydowanie polecam - swietny jezyk, styl, swiat.
Cykl: poszukiwacz prawdy - niesamowity. Ja sie oderwac wprost nie moge, a jak nie czytam to mysle o tym kiedy tylko bede mogla dorwac ksiazke..:)
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 172 dni temu Posty: 321 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-01-13, 18:43
Tomow jest 10..:)
Swiat zostal podzielony na dwie czesci - z magia i bez - oddziela je granica ktora tworzy jakby zaslone z zaswiatow, dzieki temu nikt nie moze sie przedostac przez nia. Richard jest zwyklym chlopakiem ktory zyje w czescie niemagicznej. jest serdeczny, mily i jest najlepszym przewodnikiem lesnym w okolicy. Wkrotce ma sie to zmienic....
tak sie zaczyna 1 tom mnhiej wiecej (moj aoutorski opis)..
okladki wkleje jak bede w domu bo poki coz pracy pisze...
[ Dodano: 2008-01-13, 20:34 ]
okladki
[ Dodano: 2008-01-13, 20:34 ]
kolejne tomy (nie moge znalezc drugiego)
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-17, 22:09
łooo ten obrazek ze smokiem mam gdzies znalazłam jako autorską prace tego gościa co okładke widocznie projektował
zapowiada sie fajowo jak bede nastepnym razem w empiku to poszukam wczoraj wzbogaciłam sie o 2 ksiazki wiec jakies 2 tygodnie ( albo do nastepnej pensji ) musze wytrzymac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum