ale z ta dzidzia to nie było tak , że Jej sie tak tylko wydawało bo potem on jej gadał , żeby poczekali kilka lat bo nie po to pracował przez kilka lat 20godz na dobe zeby sie pchac w pieluchy Cos sie tutaj nie zgadza .nie wiem może ja czegos nie skojarzyłam
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-07, 11:36
calineczka napisał/a:
ale z ta dzidzia to nie było tak , że Jej sie tak tylko wydawało
Dokładnie
też się dałam nabrać a za chwilę rozczarowanie że to tylko jej się wydawało
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 107 dni temu Posty: 515
Profil:
Wysłany: 2008-04-07, 18:20
Pewnie niedługo się wyjaśni.Rzuciła pracę i ma zdjęcie ze starszym facetem,a to nie jest jej ojciec (na początku tak obstawiałam).Podejrzewam,że ma jakiś zawód miłosny chce wymazać ze swojego życia 8 lat a to trochę sporo
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-07, 18:38
Tilia napisał/a:
Rzuciła pracę i ma zdjęcie ze starszym facetem,a to nie jest jej ojciec (na początku tak obstawiałam).
Ja też myślałam, że to jest ojciec
Tilia napisał/a:
A ja już jestem po 3 odcinku
ściągałaś z neta? jeśli tak podrzucisz mi link na PW (jeśli na tej stronie jest 1 odcinek)
[ Dodano: 2008-04-07, 18:42 ] Tilia Już mam znalazłam
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
nie zgodził się na dzidzię, no co Wy laski Jej się to tak jakby marzyło tylko, potem poszła już do klubu z Basią i miała się wypłakiwać ze swoich małżeńskich problemów. chyba oglądałyście tak jak mój M. - z zamkniętymi oczami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum