Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 451 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-26, 21:00
nie no jaka rozmowa
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 417 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-02-29, 19:39
ciekawe co to za audycja była ale z tego co rozumiem to w radiu o katolikach sie wypowiadano jakie to straszne, że ten pan wyzywający od pedałów, nie zdaje sobie sprawy, ze za to jak traktuje bliźnich tez moze mu posoka po nogach pocieknac
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 333 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-03-12, 17:33
Nie ma jak prostak na antenie.
Najlepiej kogoś anonimowo obrażać-taki bohater.
Naukowcy mówią,że jak ktoś nienawidzi homoseksualistów i głośno daje temu upust, to znaczy,że sam ma takie ukryte skłonności
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Dołączyła 464 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-14, 01:09
a ja sie z ta teoria zgadzam ukryte co wcale nie znaczy ze sam o nich wie boi sie ich tak bardzo ze odsówa ta mysl w najdalszy zakatek swiadomosci i na kazde wspomnienie o sprawie majacej jakikolwiek z tym związek reaguje agresją
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 462 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-03-14, 07:24
Cytat:
a ja sie z ta teoria zgadzam ukryte co wcale nie znaczy ze sam o nich wie boi sie ich tak bardzo ze odsówa ta mysl w najdalszy zakatek swiadomosci i na kazde wspomnienie o sprawie majacej jakikolwiek z tym związek reaguje agresją
Jestem na anty ale dziękuję, że mnie uświadomiłaś że mam ukryte pragnienia
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum