Wysłany: 2007-09-28, 16:59 Tekst na nieśmiertelniku
Witam wszystkich !! Pisze do was dzisiaj ponieważ mam dylemat. Kupuje sobie nieśmiertelnik i stwierdziłem że kupie także dla mojej dziewczyny. Chciałbym aby na tym nieśmiertelniku były wybite jakieś słowa przez które mogę wyrazić swoje uczucia. W takiej blaszce (w zestawie są dwie blaszki na których możesz wybić tekst) mieści sie 5 linii w każdej po 15 znaków. Chciałbym aby była to dobra pamiątka i dlatego staram sie wybić tam jakiś naprawdę romantyczny tekst Wink Pozdrawiam oraz proszę o pomoc
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 356 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-09-28, 20:48
kropek napisał/a:
Poproszę o inne propozycje
No to może tekst waszej ulubionej piosenki ( fragment tekstu) albo fragment jakiegoś miłosnego wiersza ( aprawde sie staram, cos mądrego podpowiedziec ) jak sie na cos zdecydujesz to zaprezentuj nam tu proszę, ocenimy
No to może tekst waszej ulubionej piosenki ( fragment tekstu) albo fragment jakiegoś miłosnego wiersza ( aprawde sie staram, cos mądrego podpowiedziec ) jak sie na cos zdecydujesz to zaprezentuj nam tu proszę, ocenimy
Chyba jednak zdecyduje się na słowa które podałaś mi wcześniej.. Szczerze mówiąc bardzo one do mnie trafiły i uważam że będą odpowiednie Pozdrawiam i dziękuje..
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 356 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-09-29, 11:17
kropek napisał/a:
Chyba jednak zdecyduje się na słowa które podałaś mi wcześniej.. Szczerze mówiąc bardzo one do mnie trafiły i uważam że będą odpowiednie Pozdrawiam i dziękuje..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum