Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
TECHNIKI CAŁOWANIA
Autor Wiadomość
Madae 

Informacje:
Dołączyła 403 dni temu

Profil:
  Wysłany: 2008-01-30, 13:34   TECHNIKI CAŁOWANIA

postanowiłam załozyc taki temacik poniewaz uwazam ze moze byc dosc ciekawy :D miałam w zyciu kilku chłopakow ( wiem :P trudno uwierzyc ze jacys sie odwazyli hehehehe) i zauwazyłam ze kazdy całował inaczej :)
ja osobiscie całuje i lubie byc całowana w sposób delikatny :P a reszta jest mi juz obojetna :P no moze jeszcze zeby facet slinotoku jakiegos nie miał :P

dozwolone jest delikatne podgryzanie ust( uwielbiam), oplatanie sie jezykami ... no ale zeby tematu nie wyczerpac - a wierzcie mi :P jest baaaardzo rozległy :D poczekam na wasze wypowiedzi i specjalne techniki :D

REKLAMA

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 273 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 13:43   

super temacik Madae skas go znam <hmm> :-D ja takze uwielbiam delikatne pocalunki nie lubie gdy moj facet wklada mi jezyka az do migdalow :roll: tez super doznania maja glebokie i gorace pocalunki :-D
techniki calowania ;* - na przyssawkę - przywierasz całą powierzchnią ust (w tym celu należy wcześniej uformować charakterystyczny dziubek) do ust partnera. Pocałunek można uznać za udany tylko wtedy, jeśli podczas odrywania warg, da się słyszeć głośne cmoknięcie.

- na poszukiwacza - twój język może błądzić wesoło w ustach ukochanego, dotykać jego języka, zębów, podniebienia, zaglądać ciekawsko w każdy zakamarek.

- skubanie naprzemienne - ty skubiesz jego, on ciebie. Ty jego górną wargę, on twoją dolną (lub odwrotnie). Inaczej kolizja murowana.

- na gryzonia - możesz przygryzać usta partnera jak wiewiórka lub kąsać niczym dziki zwierz. Czy partnerowi się to spodoba? Jeśli nie przesadzisz, to kto wie...

- styl motylkowy - czy wiesz, że istnieją teorie, według których tornado może być wywołane trzepotem skrzydeł motyla? I ty możesz rozpętać wichurę namiętności, składając na ustach partnera delikatne "motylkowe" pocałunki. Jak? Pieść jego usta trzepoczącymi rzęsami, muskaj jego wargi swymi powiekami :-D technika technika ale najlepiej wychodzi na spontana :-D
Ostatnio zmieniony przez madzia88 2008-01-30, 13:51, w całości zmieniany 2 razy  

Madae 

Informacje:
Dołączyła 403 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 13:50   

skubanko i na gryzonia stosuje najchętniej hyhyhy na poszukiwacza tez :D

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 273 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 13:52   

Madae napisał/a:
skubanko i na gryzonia stosuje najchętniej hyhyhy na poszukiwacza tez
przyjemne doznania :-D

Madae 

Informacje:
Dołączyła 403 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 13:52   

hehehehe jasne :P na przyssawke nie przepadam :P a motylkowego nie próbowałam jeszcze :D

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 273 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 13:54   

Madae napisał/a:
hehehehe jasne na przyssawke nie przepadam a motylkowego nie próbowałam jeszcze
tez nie probowalam jakos nie ciekawi mnie ten motylkowy <bezradny>

Zielonooka 

Informacje:
Dołączyła 235 dni temu

Profil:
Wzrost: 170
Włosy: brązowe
Wysłany: 2008-01-30, 13:54   

To ja tak naprawdę całowałam się tylko z S. I uwielbiam takie delikatne pocałunki z czułością, ale uwielbiam również te strasznie namiętne i mocno kiedy oboje jesteśmy podnieceni. Natomiast nie lubie takich buziaków w usta, bo to tylko takie cmok i nic więcej. Lubie całusy w czoło, nos czy policzek, tak ot.

katti 
zagubiona w sobie

Informacje:
Dołączyła 236 dni temu

Profil:
Imię: K.
Wzrost: 164
Włosy: brunetka
Stan: hmm... zawieszony....
Wysłany: 2008-01-30, 13:58   

Ja lubie calowac mojego M np z nienacka. Kiedy siedzi przy kompie czy cos robi.Uwielbiam jak On caluje mnie po szyji <dreams> w uszko, w czolko.
Lubie zarowno calusy namietne i dlugie jak i te krotkie cmoki ;-)

A najchetniej to ja bym sie od niego nie odklejala ;-) <loove>

Wielkopolanka 

Informacje:
Dołączyła 305 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 15:11   

a ja uwielbiam jak mnie Michu całuje i jednocześnie swoimi dłoniami dotyka mojej twarzy, odgania mi włosy, czuje sie wtedy tak och i ach................

Madae 

Informacje:
Dołączyła 403 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 15:31   

no dobra dobra :P kazda lubi jak ja jej połówek całuje :D sęk w tym JAK ???
madzia88 podała kilka przykładow :P ja nie znam sie na nazwach ale po opisie rozpoznaje te ktorymi mnie moj A. obdarowuje i ktorymi ja racze jego :D a czy wy znacie jeszcze jakies inne techniki ???

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 590 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Ostrzeżeń: [4]
Wysłany: 2008-01-30, 15:49   

a próbowałyście pocałunku ze Spidermana? Tego jak on wisiał a ona stała, tak do góry nogami? Fajne uczucie :D

No i jest taki jedna technika, ja to nazywam odkurzacz :D Bierzesz język partnera i wsysasz go niczym odkurzacz :D też fajne uczucie :D chociaż można się tez pośmiać :D

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 273 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 15:51   

Kociak napisał/a:
a próbowałyście pocałunku ze Spidermana? Tego jak on wisiał a ona stała, tak do góry nogami? Fajne uczucie
tego nie probowalam :-D
Kociak napisał/a:
No i jest taki jedna technika, ja to nazywam odkurzacz Bierzesz język partnera i wsysasz go niczym odkurzacz też fajne uczucie chociaż można się tez pośmiać
no wlasnie bardzo populary sposob calowania :-D super uczucie :-D

Shamatu 

Informacje:
Dołączyła 242 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 16:12   

Kociak napisał/a:
a próbowałyście pocałunku ze Spidermana? Tego jak on wisiał a ona stała, tak do góry nogami? Fajne uczucie :D

My to nazywamy "na nietoperka" :mrgreen:

Madae 

Informacje:
Dołączyła 403 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 16:19   

na nietoperka nie próbowałam :P jakos nie moge sobie wyobrazić Orsonka wiszacego do góry nogami hehehehehehe nie bardzo jest na czym go powiesic :P ( ale jak mnie zezłosci to coś sie znajdzie :evil: ) hehehehehe a co do odkurzacza to próbowałam :D fajowy jest :D zapomniałam o nim całkiem :P

SpryCiulaaa 
Rakieta :D

Informacje:
Dołączyła 336 dni temu

Profil:
Wzrost: Stanowczo za mało ;)
Włosy: brąz
Stan: panna.. jeszcze ;)
Wysłany: 2008-01-30, 17:26   

Nie trzeba faceta nigdzie wieszac :D wystarczy polozyc go na pleckach w jedna strone a siebie w druga :D

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

Odpowiedz do tematu