Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 224 dni temu Posty: 3538 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 18:45
Wielkopolanka napisał/a:
a ja uwielbiam jak mnie Michu całuje i jednocześnie swoimi dłoniami dotyka mojej twarzy, odgania mi włosy, czuje sie wtedy tak och i ach................
też to bardzo lubie...ale mój misiek tylko raz tak mnie pocałował
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
a ja jakoś w ostatnim czasie nie przepadam za całowaniem tak jakoś mi się porobiło. ale to pewnie okresowe.
o technikach nie będę się rozpisywać, ale lubię całuski jak mój Misiek jest zaraz po kawie i po spricie jak jesteśmy fajny smak wtedy jest
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 224 dni temu Posty: 3538 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 18:50
ach no i pocałunki w czasie moje słonko zawsze mnie całuje i to jest specyficzny rodzaj pocałunków bo one takie troche nieporadne,nie zawsze trafi w usta,a jak już to raz jest delikatnie a za chwile już mocno i namiętnie
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Dołączyła 334 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-30, 22:08
anusek napisał/a:
bo one takie troche nieporadne,nie zawsze trafi w usta,a jak już to raz jest delikatnie a za chwile już mocno i namiętnie
Nooo dokładnie, też tak lubię I lubię tak jakby "stopniować" napięcie, że najpierw tylko się muskamy ustami, potem mocniej, aż w końcu tak głęboko i namietnie
Ja lubie kiedy ( ktos juz o tym mowil) podczas calowania glaszcze mnie po glowce
Lubie tez mnie zaczyna calowac na przyklad niespodziewanie
tak poza tym nic wiecej nie przychodzi mi do glowy
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-31, 12:28
co do tego głaskania to ja mam chyba cos z kota bo jak ktos sie bawi moimi włosami ( szczegolnie jesli to umie robic w odpowiedni sposób) to odlatuje oczy zachodza mgłą< przechodza mnie dreszcze i w ogole hehehehe a moj chłop umnie jak niewielu i jak do tego dochodzi całowanie a my jestesmy w trakcie gry wstepnej lub juz po to czas mogłby sie zatrzymac
jak pisałam wczesniej moj Orsonek lubi całowac na gryzonia albo podskubywac a mnie to strrrrasznie kreci
Nie tylko ty masz taki pogląd
Całowałam się z kilkoma i powiem to samo. Każdy inaczej całował.
Ja lubię takie namiętne i seksowne. Natomiast delikatne- tak z niespodziewana
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 332 dni temu Posty: 387 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: Stanowczo za mało ;)
Włosy: brąz
Stan: panna.. jeszcze ;)
Wysłany: 2008-01-31, 14:53
Mnie najbardziej rozbraja jak mi moj M. mowi " No.. co ? Buziaka bys chciala nie ?" i jak widzie ze kiwam glowa twierdzaco to sie droczy .. i nie chce dac. A niespodziewajki te sa fajowskie
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-02-02, 13:39
Całe moje życie miałam tak, że jeśli facet poległ na pierwszysm wspólnym pocałunku to całe zauroczenie mi przechodziło. Nie wiem dlaczego...
A pocałunki... taaa w czasie sexu są najwspanialsze, ale też podczas gry wstępnej. Mmmm... Ja uwielbiam jak Ptyś całuje mnie najpierw w czółko, w środek dłoni, później w szyjkę, a później tak namiętnie w usta... tak delikatnie, aż ciarki mnie przechodzą. no a jak dotyka przy tym jeszcze delikatnie mojej twarzy, włosów to już w ogóle jak naelektryzowana jestem:P
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 140 dni temu Posty: 107 Skąd: Opole
Profil: Imię: I'm Sabina
Wzrost: 160
Włosy: blond
Stan: niech żyje wolność i swoboda ;P
Wysłany: 2008-02-25, 17:26
ja miałam kiedyś chłopaka który źle sie całował bo chyba nie miał nigdy do czynienia z pocałunkiem no cóż później mi już przechodziła ochota na całowanie sie z nim. ale też miałam chłopaków kilku którzy naprawdę świetnie całowali ^^
_________________ Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum